2013 m. rugpjūčio 26 d., pirmadienis

UEFA Europos lyga. Red Bull - Žalgiris 5:0

Truputį atslūgus emocijoms, apie nesėkmingą Žalgirio mūšį Zalcburge:

1. Soriano.



Ką galima pasakyti apie žmogų, kuris neprisidėjo tik prie vieno iš 5 klubo įvarčių. Tokiame kontekste jis buvo kaip žmogus iš kitos planetos. Net ir austrai neatrodė toks klubas, kuris vertas turėti tokio lygio snaiperį. Jeigu ne sėkmės trūkumas, galėjo įmušti 5-6 įvarčius.

2. Hierlander. Jeigu Soriano klubo žvaigždė, jo lyderis buvo Hierlander. Pagrindinį klasės skirtumą tarp klubų sudarė ne tai, kad vienų puolimo linija įspūdinga, kitų vidutiniška, bet tai, kaip vyko kova aikštės viduryje. Hierlander ten buvo absoliutus bosas. Manau, kad apie jį dar išgirsime ateityje, nes Red Bull marškinėliai talentingam žaidėjui darosi ankštoki.

3. Kampl. Aikštėje išsiskyrė ne tik šukuosena, bet ir tuo, kad nesvarbu, kuriame krašte beatsidurtų. ten didelio pasipriešinimo nesulaukdavo. Dar vienas austrų klubo talentas, kurio pavardės pamiršti nereikėtų.

4. Vitkauskas. Ko jo ko, bet gerų vartininkų Lietuvoje visada yra daugiau, negu telpa į rinktinės paraiškas. Aišku, keista girti 5 įvarčius praleidusį žaidėją, bet juk jeigu ne jis, įvarčių skaičius galėjo būti dviženklis.

5. Galimybės. Jų nėra stadione, tačiau yra teismo salėje. Galbūt trečiadienį, jeigu Fenerbahce bus diskvalifikuota iš Europos turnyrų, Žalgiris gaus galimybę kovoti Europoje. Aišku, rungtynės su Red Bull parodė klubo lygį, tačiau ten visada būna galybė nemotyvuotų komandų, kurios neturi jokio noro kovoti dėl pergalių, Netgi negalėčiau drąsiai pasakyti, kad Žalgiris tikrai grupėje liktų paskutinis. O klubui tai dideli pinigai, sirgaliams - galimybė iš arti pamatyti gerus klubus.

Geltonsnapis Facebook'e

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą