2013 m. rugpjūčio 1 d., ketvirtadienis

Europos futbolo U-19 čempionatas. Prancūzija - Ispanija 2:1

Įspūdžiai po antrojo pusfinalio:

1. Conte.



Prancūzijos rinktinė didžiąją rungtynių dalį kontroliavo žaidimą ir itin sėkmingai griovė visus ispanų sumanymus puolime. Vienas svarbiausių griovėjų Conte dar ir pergalę sugebėjo išplėšti. Jo nuostabus pasirodymas rodo, kad kitą sezoną neturėtų pasimesti ir kovodamas už PSG.

2. Benzia. Priminė Benzemą - daug ir sunkiai dirbo, tačiau stokojo tikslumo. Visgi, vieną įvartį įmušė ir pačiu laiku - ispanai taip ir nesugebėjo perimti rungtynių kontrolės.

3. Rodrigues. Buvo labai aktyvus ir pavojingas savo krašte, kėlė nuolatines problemas varžovams, dėl jo aktyvaus žaidimo buvo sukurtas antrasis įvartis.

4. Rodriguez. Ispanų kapitonas atliko daug sunkaus darbo aikštės viduryje, buvo kovingas ir darbštus. Įmušė baudinį, atidavė daug jėgų, todėl buvo pakeistas.

5. Vyrai. U-19 diagnozė būtų panaši, kaip ir vyrų rinktinės - talento daug, tačiau didelės problemos kyla, kai reikia imtis nestandartinių sprendimų, kuomet varžovai tiesiogine prasme nelabai leidžia žaisti futbolą. Jų buvo per mažai, ispanai žaidė per lėtai, todėl prisižaidė.

Geltonsnapis Facebook'e

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą