2013 m. rugpjūčio 28 d., trečiadienis

UEFA Čempionų lygos atranka. Schalke - PAOK 3:2

Įspūdžiai po įspūdingo mačo Salonikuose tokie:

1. Draxler.



Pirmame kėlinyje Draxler snaudė. Tačiau kai atsibudo, maža nepasirodė. Sužaidė įspūdingą antrą kėlinį, įmušė įvartį, atliko rezultatyvų perdavimą, draskė graikų gynybos liniją taip, kaip norėjo. Kol komandinis žaidimas vis dar nėra tik įsibėgėjančios Schalkes stipriausia vieta, tik tokie individualūs pasirodymai galėjo ištempti klubą į kitą etapą.

2. Szalai. Džiugu jau vien dėl to, kad toks talentingas žaidėjas pernai pagaliau pilnai atsiskleidė ir pateko į komandą, kokios buvo vertas. Dar smagiau tai, kad kol kas gauna daug laiko aikštėje ir yra vienas pastebimiausių. Aišku, nėra jis kažkoks technikos stebuklas, bet kokio lygio mokėjimas atsidurti laiku ir vietoje bei nervų šaltumas, galėjote įsitikinti vakar.

3. Uchida. Pirmiausiai jį verta išskirti dėl to, kad kuomet pirmame kėlinyje dauguma vokiečių snūduriavo, jis darė milžinišką darbą ir be paliovos bandė aštrinti žaidimą. Po pertraukos, ypač kai Jones buvo išvarytas iš aikštės, teko daugiau dėmesio skirti gynybai ir skirtingai nuo tragiškai žaidusių kitų gynėjų, Uchida didelių klaidų išvengė.

4. Stoch. Jeigu ir toliau taip žais, galbūt ateis laikas, kai Chelsea gailėsis, jog šį talentą paleido iš savo rankų. Salonikuose jis pusdievis ir savo žaidimu šioje serijoje įrodė, kad tikrai neprapultų ir stipresnėje už graikų komandoje.

5. Modelis. Dar prieš gerą dešimtmetį PAOK galėjo nelikti. Tačiau sumani vadyba ir turtingas rusas leidžia jam turėti sudėtį, į kurią užmetęs akį kiekvienas kiek labiau besidomintis futbolo gerbėjas be vargo surastų kone 10 neblogai žinomų žaidėjų. Labai sėkmingai PAOK skolinasi kitų klubų žaidėjas. Puikus pavyzdys, kaip su ribotais ištekliais surinkti smagią komandą.

Geltonsnapis Facebook'e

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą