2013 m. rugpjūčio 21 d., trečiadienis

Čempionų lygos atranka: Real Sociedad - Lyon 2:0

Įspūdžiai po vakarykščio futbolo spektaklio tokie:



1. Griezmann. Kad ir kokie Lyon skautai gerbiami ir kad ir kiek talentų jie būtų pastebėję ir privilioję, tai, kad Griezmann nevilki savo jaunystės favoritų marškinėlių tapo didele klaida. Jis žaidė su dar didesniu užsidegimu negu paprastai, buvo labai aktyvus, o įvartis puoš Čempionų lygos kitų kovų anonsus.

2. Seferovič. Ne tik Lyon gali graužtis nagus. Kai šią vasarą Seferovič paliko Fiorentiną, niekas dėl to labai neišgyveno. Dabar kyla atviras klausimas, ar tikrai Mario Gomez, nemenkinant jo talento yra geresnis pasirinkimas už vis dar gana perspektyvų, bet jau labai gerą Seferovič? Vakar žaidė puikiai, buvo labai aktyvus ir pelnytai išėjo iš aikštelės su nuostabaus grožio įvarčiu.

3. Vela. Ypatingai gerai sužaidė rungtynių pradžią, kuomet dar Sociedad futbolininkai buvo kiek apsnūdę. Jis išjudino savo klubą, labai gerai žaidė savo krašte. Atliko rezultatyvų perdavimą. Kiek pristabdytas buvo tik po pertraukos.

4. Gonalons. Vienas nedaugelio Lyon žaidėjų, kuris tikrai padarė viską ką galėjo. Kovojo, atliko daug juodo darbo. Nusipelnė ir įvarčio, bet fatališkai trūko sėkmės.

5. Arrasate. Per pirmą didelį egzaminą įrodė, kad yra vertas savo mokytojo Montanier. Komanda rungtynėms buvo parengta puikiai, žaidė disciplinuotai ir protingai. Puikiai veikė klubo žaidimas aikštės viduryje, jokių ženklų, kad trūksta Illarramendi.

Geltonsnapis Facebook'e

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą