2014 m. rugpjūčio 28 d., ketvirtadienis

UEFA Čempionų lygos atranka. Athletic - Napoli 3:1

Įspūdžiai po rungtynių tokie:

1. Aduriz.



Žaidė nuostabiai. Padarė viską, kad grįžtų į Čempionų lygą, kurioje yra žaidęs su Valencia. Buvo labai aštrus, visada pasirengęs kelti neramumus. Sumušė dublį ir vos savo lietimu nesugadino situacijos tada, kai buvo mušamas trečiasis, bet laiku įvertino situacija. Puikus pasirodymas.

2. Ibai Gomez. Keitimas pasiteisino 100 procentų. Nors Benat buvo labai aktyvus, bet tokiais tempais ir darbo apimtimi 90 minučių sužaisti neįmanoma. Ibai puikiai sužaidė savo laiką, buvo aštrus ir galiausiai nužudė Napoli.

3. Unai Lopez. Dar vienas nuo suolo pakilęs žaidėjas, kuris buvo tiesiog nuostabus. Per 18 minučių sukūrė tobulą progą Ibai Gomez ir pats galėjo rezultatą pakeisti į triuškinantį. Valverde gali didžiuotis savo keitimais.

4. Cabral. Pepe Reina tokių klaidų paprastai nedarydavo. Atsinešė bent vieną įvartį į savo vartus pats tiesiogiai, darė ir daugiau klaidų, kurios tiek daug laimei nekainavo. Manau, kad Andujar labai greitai taps Rafos pasirinkimu Nr. 1.

5. Platini. Šiaip jau komercinės naudos paisantis Platini (vien ko verta EURO 2016 burtų sistema, kur pelningiausios transliacijų prasme komandos by default pateko į grupes, kuriose yra 6 komandos) nesupranta paprasto dalyko, kad jo įvesta atrankos sistema yra tragedija ir dar be to, komerciškai nenaudinga. Ludogorets, Malmo, Maribor, BATE yra absoliutus botai, jeigu lyginsime su tuo pačiu Napoli, kuris žais Europos lygoje. Kodėl mes turime matyti Čempionų lygos atkrintamųjų lygio kovą jau atrankoje, bet į pagrindinį turnyrą prileisti botų? Senoji sistema be skirtingų kelių į pagrindinį turnyrą čempionams ir nečempionams buvo milijardą kartų geresnė ir komerciškai naudingesnė.

Geltonsnapis Facebook'e

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą