2014 m. rugpjūčio 20 d., trečiadienis

UEFA Čempionų lygos atranka. Arsenal - Besiktas 0:0

Įspūdžiai po rungtynių tokie:

1. Szczesny.



Jeigu ne jis, Arsenal būtų pralaimėjęs. Debuchy ir Koscielny sužaidė labai kuklias rungtynes, suteikdavo per daug progų varžovams, o lenkas visada buvo savo vietoje.

2. Ramon. Buvo labai aktyvus atakose, trūko tik tikslumo. Savo krašte gana sėkmingai tvarkėsi su Alexiu, o Debuchy, kaip galintis atakuoti žaidėjas buvo visiškai suvalgytas.

3. Chambers. Jo įsigijimas buvo daug tylesnis negu kitų buvusių Southampton žvaigždžių. Bet jis per pirmas rungtynes atrodo gana monstriškai. Klaidų buvo, bet nereikia pamiršti jo labai jauno amžiaus.

4. Zengin. Turkų vartininkas turėjo darbo, nors Arsenal ir trūko aštrumo. Tada, kada reikėjo, sužaidė tiesiog meistriškai, nors jo gynėjai padarė viską, kad darbo būtų kuo mažiau.

5. Ambicijos. Arsenal savęs negali įsivaizduoti kitur, negu Čempionų lygos grupių etape. Besiktas supranta, kad į galvą niekas neduos ir tada, jeigu Arsenal bus praleistas į priekį. Besiktas Londone užtektų vieno netikėto įvarčio ir Arsenal gali atsidurti ties bedugne. Tačiau nereikia pamiršti ir naujų faktorių - realu, kad jau žais visi trys pasaulio čempionai, galbūt Giroud, kuris atrodė klaikiai, pakeis Campbell.

Geltonsnapis Facebook'e

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą