2014 m. sausio 22 d., trečiadienis

Apie tai, kaip Ribery liežuviu Auksinį kamuolį prišaukinėjo

Apie auksinio kamuolio rinkimus jau rašiau. Rašiau, kad jeigu būtų mano valia, kamuolys atitektų Schweinsteiger, o iš lyderių trejetuko būčiau pasirinkęs Ribery. Nors kamuolys įteiktas sausio 13 dieną, aistros rimsta labai lėtai. Ribery kelia itin daug triukšmo, piktindamasis sprendimu.



Visgi, žvelgiant iš šono tai neatrodo brandu. Kad ir kokie keisti sprendimai, problema išsispręs savaime - manau, kad nenusakomos išvaizdos UEFA apdovanojimas turėtų savo prestižu pralenkti Auksinį kamuolį. Procedūros didelės įtakos neturi, nes net be kosminių balsavimo pratęsimų keistų sprendimų būdavo visada. Aišku, tai yra neeilinis begalviškumo proveržis, greičiausiai galutinai nusvėręs svarstykles į CR pusę.

Visada atrodo keista, kai žaidėjai imasi kelti save į padanges. Nesvarbu ar pelnytai. Vidal šiomis dienomis leptelėjo, kad jis yra geriausias centro saugas. Galbūt, bet tai jis turi įrodyti ne liežuviu. Jeigu Ribery būtų solidus, jis tylėtų ir aikštėje artų trigubai ar keturgubai. Aišku, jis niekada nebuvo iš tylenių. Dar jaunystėje garsėjo sunkoku charakteriu, kaip tik neseniai teismą pasiekė byla dėl to, kad jis kartu su Benzema naudojosi nepilnametės prostitutės paslaugomis. Tai irgi neprideda reputacijos gerumo.

Ne jis vienas šventas. CR su savo praeiškimais, kad „jam dabar viskas aišku“, kuomet Blateris užsiminė, kad Messi jam labiau patinka su CR ir su savo nenusakomomis grimasomis, kai kamuolį atsiimdavo Messi. 2008 atsiėmė jis, tuomet sprendimas irgi buvo kritikuojamas - tais laikais CR ne mažesnę šlovę buvo pelnęs kaip aktorius.

Aišku, vieni yra tylesni iš prigimties. Kai trejetuke buvo Messi, Xavi ir Iniesta, o žiniasklaida bandė kelti intrigas ir kalbėti apie tarpusavio nesutarimus, iš karto buvo viskas paneigta. Matėsi, kad visas trejetukas džiaugiasi vienas kito sėkme. Aišku, komandos draugams nuoširdžiai džiaugtis dėl kitų yra lengviau.

Bet kokiu atveju, po kovos ne laikas mosuoti kardais.

Geltonsnapis Facebook'e

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą