2015 m. balandžio 22 d., trečiadienis

UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalis. Antroji kova. Bayern - Porto 6:1

Įspūdžiai po rungtynių tokie:

1. Thiago.



Man iki šiol pikta, kai prisimenu, kad jis dar visai neseniai priklausė Barcelonai. Nors negaliu skųstis dėl dabartinių Barcos saugų, bet Thiago būtų visai nauja kokybė. Vakar jis buvo nuostabus. Tikras numeris vienas aikštės viduryje. Įmušė įvartį, atliko rezultatyvų perdavimą, išprovokavo pražangą prieš 6-ąjį įvartį. Jis kontroliavo žaidimą ir tai darė nuostabiai.

2. Muller. Jo rezultatyvūs perdavimai buvo vienas iš tų dalykų, kuriuos pamiršti sunkiausia. Aukščiausia klasė, po jų sekė du Lewandowski įvarčiai. Įmušė ir pats. Buvo toks pats nuostabus, kaip tada, kai vokiečiai daužė Braziliją.

3. Lewandowski. Būta daug diskusijų, ar tokiam klubui kaip Bayern apskritai reikia tikro puolėjo. Lewandowski yra būtent toks, tačiau tikrai nemedinis, o judrus ir greitas. Tai kuria naujas galimybes ir naują kokybę, to pernai Bayern trūko, nes Mandzukič Pepo schemoms neįspūdingai tiko.Vakar įmušė su kartus.

4. Maicon. Jam panašu, kad bendravardžio šlovė negresia. Vakar buvo tiesiog apgailėtinas, visiškai nesitvarkė su Lewandowski. Nors jo porininkas ir gavo raudono kortelę, jis bent jau kovojo ir nuveikė ir gerų dalykų. Maicon saviškius skandino.

5. Pasitikėjimas. Bayern dabar įkvėptas. Istorija buvo prieš juos. Visų akyse iškilo ta Barca, kuri vargdavo prieš autobusus Pepo laikais, nors dažnai ir viskas baigdavosi sėkmingai. Tačiau čia dar ir traumų virtinė... Tačiau Bayern įrodė, kad yra iš kitos planetos. Dabar jie vėl visiems parodė, kas iš tikrųjų yra Bayern.

Geltonsnapis Facebook'e

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą