2015 m. balandžio 16 d., ketvirtadienis

UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalis. Barcelona - PSG 3:1

Įspūdžiai po rungtynių tokie:

1. Suarez.



Iki pertraukos turbūt buvo blankiausias iš didžiojo Barcos trejeto, tiesiog negaudavo kamuolių patogiose situacijose, o PSG gynėjai dirbo be priekaištų. Tačiau tai, ką jis išdarinėjo po pertraukos, buvo tiesiog nuostabu. Du puikūs įvarčiai, du įspūdingi momentai. Abiem atvejais tai nebuvo tokios situacijos, kur 75 procentai nuopelnų tenka žaidėjui, atlikusiam perdavimą - Suarez juos užsidirbo pats. Manau, kad žinau, ką Luiz sapnavo naktį, jeigu apskritai galėjo užmigti.

2. Messi. Pirmo kėlinio geriausias žaidėjas. Kone iš niekur susikūrė progą sau, tuomet pataikė į virpstą. Paskui atliko puikų perdavimą Neymar, po kurio krito įvartis. Po pertraukos daug dirbo, tačiau turėjo mažiau sėkmės. Puikus pasirodymas bet kokiu atveju.

3. Neymar. Dar prieš kelias savaites LE21 turėjo atmušinėti klausimus, kodėl Neymar nemuša įvarčių. Savaitgalį žiniasklaida pūtė naują burbulą iš to, kad Neymar nepatiko būti pakeistam. Tačiau vakar jis ir įmušė, ir tikrai galėjo būti patenkintas savimi. Buvo labai kūrybingas ir pavojingas. Jo įvartis psichologiškai itin svarbus komandai.

4. Luiz. Jam buvo sunku, nes dar neseniai atrodė, kad nežais kelias savaites, o dabar dėl aplinkybių buvo metamas į aikštę. Luiz nėra tas gynybos bosas, kuris reguliuoja visą liniją, šios funkcijos priklauso Thiago Silvai. Marquinhos tokiam vaidmeniui irgi per daug nepatyręs. Todėl kritinėse situacijose PSG gynėjai tvarkėsi sunkiai, o Luiz dar ir buvo labai lėtas ir per daug klystantis. Manau, kad turėjo rimtai kirsti per psichologiją.

5. Rezultatas. Jis nelabai atspindi žaidimą. Jeigu prieš MC Barca galėjo laimėti 9-1, tai dabar PSG turbūt nusipelnė švelnesnio rezultato. Iš principo jie nebuvo bloga komanda, tačiau kartais Barca jokių klaidų nedovanoja. Manau, kad šios poras nugalėtojas jau yra aiškus.

Geltonsnapis Facebook'e

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą