2013 m. spalio 2 d., trečiadienis

UEFA Čempionų lyga. Borussia - OM 3:0

Įspūdžiai po vakar dienos rungtynių tokie:

1. Lewandowski.



Dar vienas puikus pasirodymas, kėlęs be proto didelį galvos skausmą prancūzų gynėjams. Buvo aktyvus, pats susikūrė progų, vieną išnaudojo. Realizavo 11 metrų baudinį. Jo darbštumas ir kovingumas vertas 10 balų.

2. Reus. Sužaidė puikias rungtynes. Nors komandą persekioja traumos, o partneriai aikštės viduryje nebuvo tie, su kuriais tiek siautėta pernai, tai nesutrukdė Reus dominuoti savo krašte. OM gynyba buvo tiesiog neįgali, kai su kamuoliu būdavo Reus.

3. Durm. Kaip jūs manote, ką 21 metų vyrukas, dar šio sezono pačioje pradžioje žaidęs trečioje Bundeslygoje veikia Signal Iduna Park'e per Čempionų lygos rungtynes? Teisingas atsakymas - atlieka rezultatyvų perdavimą ir fantastiškai ginasi savo krašte. Sužaidė labai solidžias rungtynes, nors truputį klaidelių darė, bet labiau įsiminė situacija, kurioje jis išvengė pražangos tada, kai nors truputis pasimetimo ir neapgalvotų veiksmų būtų reiškę 11 metrų baudinį.

4. Mandanda. Jeigu ne jo klaida, OM galėjo pralaimėti tik 0-2. Bet jeigu ne jo puikus žaidimas, viskas galėjo baigtis 0-5. Sužaidė solidžias rungtynes ir turėtų jausti pasididžiavimą savo žaidimą. Neklysta tie, kurie nežaidžia.

5. Mitas. Ne vienas ekspertas manė, kad pagrindinė Borussios silpna vieta - stiprių atsarginių neturėjimas. Prieš ČL finalą buvo akivaizdu, kad nuo Bayern suolo kyla žvaigždės, nuo Dortmundo - vidutiniokai. Tačiau vidutiniokai kartais nesusilpnina. Vakar Borussia buvo be Weidenfeller, Piszczek, Schmelzer, Gundogan, Kuba pasirodė po keitimo. O klubas sužaidė nuostabų mačą.

Geltonsnapis Facebook'e

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą