2013 m. spalio 23 d., trečiadienis

UEFA Čempionų lyga. Barcelona - Milan 1:1

Įspūdžiai po rungtynių tokie:

1. Messi.



Po traumos Messi sugrįžta sėkmingai, buvo gal kiek mažiau pastebimas, negu esame įpratę, galbūt todėl, kad šį kartą neblogai dirbo visa komanda. Savo darbą padarė - įmušė, buvo aktyvus ir pavojingas.

2. Kaka. Jaučiasi užsisėdėjimo ant suolo padariniai - visas 90 minučių Kaka dar negali žaisti aukštu lygiu, todėl buvo pakeistas. Tačiau per tą gerąjį kėlinį susidarė įspūdis, kad Real veltui taip retai sulaukdavo savo šansų. Buvo greitas, kūrybingas ir aišku genialiai sužaidė įvartinėje situacijoje.

3. Iniesta. Senstant Xavi, vis nepaliaujamai ryškėja Iniestos vaidmuo. Vakar jau jis buvo aiškus atakų generolas, o Xavi liko pasyvesnis. Žaidė gerai, buvo tikslus ir labai aktyvus. Atliko nuostabų perdavimą Messi, po kurio šis išlygino rezultatą.

4. Robinho. Dvejopas įspūdis. Viena vertus, tikrai stengėsi ir kovojo, kita vertus, kaip ir Kaka atveju, efektyvumas krito po pertraukos ir dar ryškiau, negu Kaka. Įmušė įvartį, bet idealioje situacijoje nesugebėjo suvaldyti kamuolio.

5. Milano sindromas. Paskutiniu metu su Milan Barcai labai lengvų rungtynių nebūna. Aišku, buvo epinė remuntada pernai, tačiau vien aplinkybės, kodėl jos prireikė, iškalbingos. Allegri receptas prieš Barcą veikė gerai ir didžiąją rungtynių dalį Barcelona žaidė per lėtai, kad galėtų susikurti rimtų progų.

Geltonsnapis Facebook'e

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą