2013 m. spalio 28 d., pirmadienis

El Clasico Barselonoje: Barcelona - Real 2:1

Įspūdžiai po šeštadienio mūšio tokie:

1. Neymar.



Vaikinukas, kuris praktiškai iš karto išgarsėjęs tapo kontraversiška figūra turėjo pirmą galimybę įrodyti savo stadionui dideliame mūšyje, kad jis nenusiteikęs įeiti į istoriją kaip tas, į kurį komanda daug investavo veltui. Ne vienas sirgalius jo nenorėjo matyti ir linkėjo, kad jis atsidurtų Madride, MC, bet kur kitur, tik ne Camp Nou. Užvakar buvo galima ramiai konstatuoti - be jo turbūt būtume pralaimėję arba gavę tašką. Jis maudė Carvajal, kuris jau pernai atrodė kaip vienas geriausių pasaulyje krašto žaidėjų. Prieš Milan buvo vienas kraštas  - Alveso dešinysis. Užvakar irgi vienas - Neymaro kairysis. Nuostabus pasirodymas.

2. Alexis. Jeigu ne Ancelotti protu sunkiai paaiškinami eksperimentai, galbūt jau pirmas kėlinys Barcai būtų be proto sunkus. Antro kėlinio pirmoje pusėje Real buvo geresnė komanda. Tatai šios rungtynės nebuvo visiškai idealios, bet vienas sprendimas lėmė, kad 9-etą tikrai galima parašyti - aikštėje labai laiku pasirodė Alexis. Komanda iš karto pradėjo žaisti aktyviau, o jo įvartis turbūt įeis į aukso fondus kaip vienas gražiausių, kada nors įmuštų per El Clasico.

3. Iniesta. Turėjo sunkias rungtynes - Real centro saugai tik pirmoje rungtynių dalyje leido labiau pasireikšti Barcos kūrybinėms galioms. Tada Iniesta ir atliko rezultatyvų perdavimą. Po pertraukos jo pastangomis pavyko išvengti to scenarijaus, kuris epizodais atrodė, kad ateis labai greitai - tvirto žaidimo kontrolės perėmimo į Real rankas. Nebuvo efektingas, bet atliko daug juodo svarbaus darbo, kuris atnešė vaisių.

4. Bale. Kas nors jį užvakar pastebėjote apart vieno, o gal geriausiu atveju dviejų smūgių Dievui į langus (statistikos netikrinau). Misteris 100 milijonų aišku užstojamas trenerio ir komandos draugų, bet kam tada leisti jį į aikštę tokios svarbos mače, kai paskui paaiškėja, kad jis a la pavargęs, dar trūksta laiko pritapti prie klubo.

5. Ancelotti. Pergudravo pats save. Carvajal debiutas Real nebuvo verčiantis iš koto, todėl logiškiau atrodė rinktis Arbeloa. Pasirinktas Carvajal, ką veikė Neymar su juo, matėte patys. Ramos centro saugas??? Jeigu viskas buvo taip gerai, kodėl jis gana greitai buvo pasodintas ant suolo. Nesuveikė ir puolėjų trejetas, apie Bale pasirinkimą jau rašiau, bet ir di Maria buvo blankus. Po pertraukos keitimai pasiteisino, didelė pagarba už tai, kad į aikštę leistas Jese. Bet vėl gi, nors žaidimas ženkliai pagerėjo, bet laiko pritrūko.

Geltonsnapis Facebook'e

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą