2013 m. liepos 11 d., ketvirtadienis

FIFA Konfederacijų taurės simbolinė sudėtis

Konfederacijų turnyras buvo tikrai intriguojantis ir netikėtas - vien ko vertas ispanų fiasko. Taigi, šiandien 11 jo geriausiųjų.



GK Julio Cesar Brazilija

Žaidė taip gerai, kad tikrai turėtų išvengti lemties naują sezoną pradėti žemesnėje Anglijos lygoje. Nuostabus turnyras, priminęs tiems, kas rečiau mato EPL, kad Cesar dar ne pensininkas.

LB Alba Ispanija

Jo energija išjudindavo neretai stagnatišką Ispanijos žaidimą. Vien ko vertas benefisas prieš Nigeriją.

CB Chiellini Italija

Turbūt vienas iš 3-5 geriausių CB pasaulyje buvo pagrindinė italų uola gynyboje. Jo vaidmuo buvo dar svarbesnis, nes Buffon šis turnyras kuklokas.

CB Ramos Ispanija

Ispanai nukeliavo iki finalo tikrai ne dėl puolimo. Sėkmės paslaptis šį kartą buvo mokėjimas apsiginti. Pique stebuklų nerodė, o Ramos sužaidė nuostabų turnyrą.

RB Alves Brazilija

Abu su Marcelo siautėjo atakų kraštuose. Skirtingai negu Marcelo, Alves netgi sugebėdavo dėl tokio savo aktyvumo neprisidaryti papildomų problemų.

DMC Paulinho Brazilija

Kertinis žmogus brazilų rinktinėje buvo Paulinho. Taip, Neymar siautėjo, mušė įvarčius, tačiau vidurio generolas buvo Paulinho. Kaip atraminis saugas, blykstelėjo rezultatyvumu.

DMC De Rossi Italija

Įrodė klubui, kurio sirgaliai jį dievina, bet treneriai sodino ant suolo, kad tai buvo daroma nepelnytai. Turėjo vėl pritraukti pinigingų klubų savininkų dėmesį. Dėl jo titaniško darbo, mažiau jautėsi tai, kad Pirlo buvo traumuotas arba žaisdavo ne pilna jėga.

PM Iniesta Ispanija

Buvo kūrybingas ir aktyvus, bet jo pastangų neužtekdavo, nes tiek jo partneris aikštės viduryje Xavi, tiek kiti kolegos žaidė žemiau galimybių ribų.

LW Neymar Brazilija (foto)

Įrodė, kad gali būti, jog Barcos už jį sumokėti pinigai buvo klaida, nes jis vertas daugiau. Tačiau aišku, čia tik pirmas įspūdis, bet tai, kaip jis žaidė ypač prieš Europos komandas, įkvepia.

RW Pedro Ispanija

Silpniausia pozicija šioje komandoje, nes nei Hulk, nei Cavani didelio įspūdžio nepaliko. Pedro irgi nebuvo verčiantis iš koto, tačiau neabejotinai vienas iš karingiausių.

CF Torres Ispanija

Gavo auksinį batelį, taigi, reiškia, kad geresnio puolėjo nebuvo. Nors už batelį jis turėtų dėkoti Taičio vartininkui.

Treneris Scolari Brazilija

Po nesėkmingo darbo Portugalijoje, Chelsea ir Uzbekistane, grįžo gelbėti Brazilijos rinktinės. Maniau, kad jis komandą paskandins. Tačiau panašiau, kad brazilai su vokiečiais bus pagrindiniai pretendentai triumfuoti 2014 Brazilijoje. 

Geltonsnapis Facebook'e

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą