2015 m. gegužės 13 d., trečiadienis

UEFA Čempionų lygos pusfinalis Miunchene. Bayern - Barcelona 3:2

Įspūdžiai po rungtynių tokie:

1. Schweinsteiger.



Po pirmųjų rungtynių sakiau, kad jis buvo blogiausias Bayern žaidėjas. Vakar buvo atvirkščiai. Atliko du rezultatyvius perdavimus, pats turėjo gerą progą iš toli, buvo tikras generolas saugų linijoje. Jeigu taip būtų žaidęs praėjusią savaitę, rezultatas būtų kitas.

2. Benatia. Viename iš įvarčių klaidelę padarė. Bet žymiai daugiau kartų būdavo laiku ir vietoje, kol Barca dar būdavo toli nuo vartų. Įmušė įvartį, turėjo dar kelias puikias progas.

3. Muller. Jeigu reiktų rinkti bendrą serijos MVP Bayern komandoje, juo būtų Muller. Vakar labai daug bėgo, buvo nepaprastai kovingas ir aštrus. Jo nelaimei, Barcos vartininkas taip pat turėjo puikų vakarą. Bet savo įvartį Muller įmušė.

4. Neymar. Du įvarčiai. Galėjo būti ir trečias, bet altruistiškai atidavė kamuolį Messi pridėto laiko pabaigoje. Šis epizodas man ypač patiko. Savanaudis paauglys tapo brandžiu žaidėju. Taip, jo elgesys už aikštės ribų kartais dar paaugliškas, bet žaidimo branda žymiai svarbiau.

5. Pusfinalis. Vakar jis buvo nuobodokas. 45 minutės geros, o tada Barca laukė pabaigos ir nesistengė. Logiška, nors šį sezoną liko mažai rungtynių, bet visos aukso vertės. Bayern kovojo ir dėl to verti tiek pergalės, tiek didelės pagarbos.

Geltonsnapis Facebook'e

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą