2015 m. gegužės 6 d., trečiadienis

UEFA Čempionų lygos pusfinalis Turine: Juventus - Real 2:1

Įspūdžiai po rungtynių tokie:

1. Tevez.



Jis surado savo namus. MU mušė daug, buvo svarbus, bet nesijautė laimingas. MC atrodė, kad rado savo vietą, bet galiausiai irgi ne mažiau negu įvarčiais garsėjo skandalais. Per du metus Turine - ramybė ir daug įvarčių. Vakar būtent po jo puikaus smūgio krito Moratos įvartis. Jis išprovokavo pražangą baudos aikštelėje ir realizavo baudinį. Galima diskutuoti apie jo charakterį, bet jis yra tikras kovotojas ir vakar apie save priminė garsiai.

2. Morata. Eilinis žaidėjas, kurį Real lengva širdimi pardavė, o paskui nuo jo nukentėjo. Arba bent jau gailėjosi. Ar bus toks laimingas, kaip Morientes, kurio įvarčiai išmetė Real iš Čempionų lygos prieš gerą dešimtmetį, nespėliosiu. Vakar buvo neįtikėtinai motyvuotas, be proto darbštus ir labai pavojingas. Jautėsi, kad paliko Real žinodamas, kad nebuvo tinkamai įvertintas.

3. Vidal. Šį kartą nebuvo pats pavojingiausias žmogus prie varžovų vartų. Tačiau daug, sunkiai ir kantriai dirbo aikštės viduryje. Nubėgo daug, buvo labai kovingas. Tikras kovotojas, be jo Juventus būtų žymiai sunkiau. Atliko didelį darbą.

4. Carvajal. Buvome visi jau pamiršę, kad Carvajal dar užpernai žaidė už Bayer ir superklubo startinės sudėties žaidėjas yra dar tik antrą sezoną. Tačiau būtent vakar jautėsi, kad patirties dar turi nedaug. Turėjo problemų gaudydamas varžovų puolėjus, klydo. Jam pasisekė, kad jo krašte Juventus veiksmo buvo mažiau, nes Evra tuos kelis kartus kai bandė ką nors doro ten nuveikti, ėjo taip, lyg jų paso duomenys apie amžių būtų sukeisti. O viską apvainikavo užsidirbtas baudinys.

5. Madridas. Juventus užduotis primityvi - įmušti kitą savaitę pirmiems. Tada viskas bus jų rankose, kad moka gintis, įrodė ir vakar. Jeigu Real įmuš pirmas, bus be proto sunku. 0-1 Juventus netinka, o atidengus užnugarį eiti į puolimą rizika milžiniška. Manau, kad Juventus žaidimo planas bus toks kaip vakar - be jokio bereikalingo užsidarymo gynyboje. Didelis Allegri privalumas yra taktinis lankstumas, iš jo 3 keitimų 2 buvo apskritai keičiantys išsidėstymą, tame tarpe net ir keičiant gynėjų skaičių. Taktinė kova vakar buvo įdomi, Allegri ją užtikrintai laimėjo. Tačiau Ancelotti turės progą revanšui.

Geltonsnapis Facebook'e

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą