2014 m. gruodžio 1 d., pirmadienis

UEFA Čempionų lyga. Real - Basel 1:0

Pagaliau atsirado laiko parašyti apie tikrai puikiais rungtynes. Įspūdžiai:

1. Cristiano Ronaldo.



 Kai Real buvo ant bangos, geresnio žaidėjo už CR nebuvo. Real neturėjo daug progų, bet jis savo vieną išnaudojo, arti tikslo buvo ir dar vieną kartą. Basel gynėjai turėjo sunku vakarą.

2. Benzema. Nors liko kaip ir šešėlyje, bet vien jo reidas, po kurio CR įmušė, vertas atskiro paminėjimo. Kaip parodė tolimesni įvykiai, viskas galėjo baigtis ir gerokai liūdniau.

3. Isco. Tai buvo senas geras Isco, toks kaip tą įsimintiną sezoną Malagoje, kai viena koja jau buvo patekęs į Čempionų lygos pusfinalyje. Po tarpsezonio transferų atrodė, kad laukia vieta pačiame atsarginių suolo gale, bet Bale ir Modrič traumos padėtį pakeitė. Tad matėme puikų atakų dirigento pasirodymą, ir Kroos su James liko šiokiame tokiame šešėlyje.

4. Gonzalez. Kovingas vaikis buvo labai aštrus ir Coentrao turėjo labai smarkiai dirbti. Nedaug trūko, kad būtų išlyginęs rezultatą.

5. Mitas. Atrodė, jog šį sezoną labai ilgai reiks laukti rungtynių, kuriose Real būtų blankesnis už savo varžovus. Tačiau Basel trečiadienį buvo ryškesnė komanda ir nors žaidimui trūksta brandos, vaizdas buvo labai geras.

Geltonsnapis Facebook'e

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą