2014 m. gruodžio 11 d., ketvirtadienis

UEFA Čempionų lyga. Barcelona - PSG 3:1

Įspūdžiai po rungtynių tokie:

1. Messi.



 Dar vienas puikus vakaras. Įmušė be proto svarbų išlyginamąjį įvartį, o jau atrodė, kad PSG ima kontroliuoti žaidimo eigą. Buvo labai svarbus trečiojo įvarčio kombinacijoje. Varžovų centro gynėjams surengė sunkų vakarą.

2. Neymar. Darė daugokai klaidų, prarado nemažai kamuolių. Tačiau svarbiausi yra kiti dalykai - įvartis ir puikus smūgis, po kurio Suarez teliko sušaudyti Sirigu iš arti.

3. Suarez. Na ir kas, kad įvarčių muša mažai. Ir be jų Luis visada vienas geriausių žaidėjų aikštėje. O vakar jis ir įmušė, dublis taip pat buvo pasiekiamas. Taip pat atliko puikų perdavimą Messi, kai šis lygino rezultatą.

4. van der Wiel. Labai prastai tvarkėsi su Neymar. Visa laimė, jog šis pats ne itin brangino kamuolį, ypač tais atvejais, kai grįždavo padėti komandos draugams gynyboje. Puolime taip pat buvo pastebimas tik pačioje rungtynių pradžioje.

5. Serija. Šį sezoną Blanc sulaukė nemažai kritikos. PSG tikrai gana lėtokai įsibėgėjo ir netgi dabar nepasakyčiau, kad pasiekė praėjusio sezono standartus. Tačiau iki šiol jie žengė be pralaimėjimų. Dabar serija nutrūko.

Geltonsnapis Facebook'e

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą