2014 m. spalio 1 d., trečiadienis

UEFA Čempionų lyga. Man. City - Roma 1:1

Įspūdžiai po rungtynių tokie:

1. Aguero.



Labai daug dirbo ir stengėsi, buvo labai geras, bet Romos gynėjai vis pasipainiodavo vietoje ir laiku. Tačiau vis tiek buvo milžiniškas galvos skausmas. Išprovokavo baudinį, kurį pats ir realizavo.

2. Totti. Legenda. Aišku, greičiai ir ištvermė nebe tie, bet dabartinei Romai to ir nereikia. Vakar pademonstravo nuostabų aikštės matymą, ryžtą kiekvienoje situacijoje kovoti iki galo ir techniką. Įvartis - ne tik rekordinis, bet ir nuostabiai gražus.

3. Silva. Puikios rungtynės. Tik jis su Fernandinho iš saugų vaisingai darbavosi kuriant atakas iš starto vienuolikės saugų. Pademonstravo nuostabų aikštės matymą, kai kurie perdavimai buvo kaip iš kitos planetos.

4. Pjanič. Išskyrus vieną epizodą, šaudė pro šalį, bet ne tai buvo svarbiausia. Sukūrė nemažai pavojingų progų komandos draugams ir buvo tas žmogus, kuris labai sėkmingai dirigavo visai aikštės vidurio kariuomenei.

5. Amžius. Maicon ir Cole ne jaunuoliai, bet bėgiojo kaip jaunystėje. Keita kietai atžaidė gynyboje ir klaidų nedarė. Totti žaidė fantastiškai. Lampard stipriai pagyvino žaidimą. Koks skirtumas kiek jiems metų? Lampard jau nubaudė Chelsea ir įrodė, kad ne amžius yra svarbiausia. Kai kitiems teks žaisti prieš tuos, kurie juos anksčiau laiko nurašė, jie irgi gali pateikti nemalonių staigmenų.

Geltonsnapis Facebook'e

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą