2013 m. kovo 4 d., pirmadienis

El Clasico. Real - Barcelona 2:1

Nors šis El Clasico turbūt po žiauriai ilgos pertraukos iš esmės beveik nieko nelemiantis, bet įdomių įvykių buvo. Pastebėjimai:

1. CR07.



Gal ir nėra teisinga geriausiu rinkti žmogų, kuris aikštėje praleido nedaug laiko, bet jo atėjimas komandą užvedė. Real iki 57 minutės buvo komanda, kuri nusipelnė taško, nuo 57 minutės - komanda, kuri nusipelnė pergalės, nors aišku, galima iki nukritimo ginčytis dėl paskutinio epizodo Real baudos aikštelėje. Pats CR buvo be proto pavojingas, Barca buvo išgelbėta tik dėl gero Valdes žaidimo ir to, kad vartai stovėjo ten, kur turėjo stovėti. :)

2. Varane. Prieš Barcą kažkas su juo atsitinka. Apskritai, šis sezonas jaunajam CB yra nerealus, bet prieš Barcą jis būna dar geresnis, negu prieš kitus klubus. Trečio įvarčio per savo trumpą El Clasico karjerą įmušti nespėjo, bet griovė įspūdingai ir be proto patikimai.

3. Ramos. Kapitoniškas pasirodymas. Aišku, galima kritikuoti už tą epizodą, kai pramiegojo Messi ir šis lygino rezultatą ar ne visai subtilius veiksmus prieš Adriano rungtynių pabaigoje. Bet į istoriją įeis tas smūgis galva, pasiuntęs Barcą į dar vieną nokdauną. trečią per dvi savaites.

4. Messi. Pakartojo di Stefano įvarčių El Clasico rekordą, bet turbūt jį be problemų keistų į pergalę. Buvo vienas iš geriausių šeštadienį, bet Real gynyba trukdė gerai veikti jungtims tarp saugų ir puolėjų (Thiago kas nors matėte?). Todėl būdamas vienas karys lauke jis negalėjo daryti stebuklų, bet tikrai darė tai, ką galėjo.

5. Roura. Ne jam treniruoti Barcą, kad ir trumpą periodą. Šį kartą nors startinė sudėtis buvo sudėliota normaliai, bet kaip visada, jokių drąsių sprendimų, kai lieka vienintelė išeitis - rizikuoti. Taip, šios rungtynės sezono eigos nepakeis, bet ar galima ramiai žiūrėti, kai komandą per 5 dienas Real pelnytai suspardo du kartus ir realiai lieka vienas pasiekiamas trofėjus? Na, jis gal ir nežiūrėjo ramiai, bet buvo galima padaryti ir daugiau ir elgtis drąsiau.

Geltonsnapis Facebook'e

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą