2013 m. kovo 9 d., šeštadienis

UEFA Čempionų lyga. Juventus - Celtic 2:0

Įspūdžiai iš tikrai nenuobodaus vakaro Turine:

1. Quagliarella.



Įrodė Contei, kad nepaisant nuolat tvyrančių gandų apie jų nesutarimus ir to, kad jau kuris laikas negauna daug laiko aikštelėje, Fabio yra puikios formos. Vakar buvo greitas, tikslas, agresyvus ir itin motyvuotas. Įmušė įvartį, o kitas jo smūgis buvo toks, kad po jo nuo įvarčio Celtic išsigelbėjo tik trumpam - Matri įmušė atšokusį kamuolį.

2. Vidal. Šį kartą ilsėjosi Marchisio, o Vidal ir Pirlo buvo aikštėje. Marchisio pakeitęs Pogba sužaidė gana vidutinškas rungtynes, o Vidal su Pirlo žaidė puikiai. Vidal itin sėkmingai kovojo su škotų saugais dėl aikšės vidurio kontrolės, buvo aktyvus ir sukūrė nuostabią situaciją, kuri pasibaigė Matri įvarčiu.

3. Matri. Nors Conte savo komandoje neturi nei vieno mirtinai pavojingo snaiperio, kuris nuolat keltų grėsmę varžovų vartams, vis tiek kone viasada kuris arba kurie nors yra puikios formos. Šiuo metu Matri žaidžia seriją puikių rungtynių. Nors ta proga, po kurios jis įmušė nebuvo ta, dėl kurios reikėtų daug plėšytis, bet viso mačo kontekste, savo aktyvumu ir darbštumu Matri įvarčio nusipelnė.

4. Hooper. Sužaidė labai prastas rungtynes. Juventus gynyba jį kone visiškai uždarė, o tas kelias pusproges išnaudojo beviltiškai prastai.

5. Atmosfera. Kaip visada Turine, ji buvo nuosabi. Nesijautė, kad rungtynės iš esmės buvo tokios, kurios nelėmė nieko. Galbūt sirgaliams, kaip ir man prie ekrano, buvo įdomu pamtyti tuos Juventus žaidėjus, kurie žaidžia rečiau. Celtic sirgaliai taip pat buvo puikūs ir neatrodė nuliūdę.

Geltonsnapis Facebook'e


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą