2013 m. kovo 15 d., penktadienis

UEFA Čempionų lyga. Malaga - Porto 2:0

Liko vienas didingas mačas, kuris deja nebuvo itin plačiai aptariamas. Todėl šį kartą įspūdžiai iš vieno gražiausių šio sezono Čempionų lygos mačo Malagoje:

1. Isco.



Tai buvo jo vakaras. Iki įmušto įvarčio rungtynės jam nebuvo labai geros, Porto gana sėkmingai sprendė jo problemą. Tačiau jis susikūrė progą ir įmušė fanatstišką įvartį. Po pertraukos Isco atrodė daug geriau, buvo labai aktyvus ir kūrybingas. Į savo sąskaitą įsirašė rezultatyvų perdavimą.

2. Santa Cruz. Tokio lygio ir patirties žaidėjams daug laiko nereikia. Pasirodė po keitimo ir kone pirmu prisilietimu prie kamuolio po kampinio įmušė įvartį. Buvo labai vykusiai užsiėmęs poziciją, todėl vartininkas šansų neturėjo. Iš tokių atrodytų mažų dalykų ir susideda futbolas...

3. Iturra. Atliko visai nemažai juodo gynybinio darbo, tačiau svarbiausias dalykas buvo atliktas pirmo kėlinio pabaigoje. Laiku ir vietoje atidavė kamuolį Isco, šis greitai įvertino situaciją ir įmušė.

4. Gonzalez. Buvo tikras kapitonas ir nenuleido rankų iki pat pabaigos. Buvo aktyvus, kūrė progas ar bent jau pusproges. Labai solidus ir geras pasirodymas.

5. Dvasia. Ji buvo įspūdinga - pradedant nuostabiais sirgaliais, baigiant antžmogišku abiejų klubų žaidėjų užsivedimu. Žaidimo tempas buvo fantastiškas ir tik pačioje rungtynių pabaigoje Malaga ėmė stengtis jį truputį numušti. Tai buvo tikrai įtemptas greitas ir įdomus trileris.

Geltonsnapis Facebook'e

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą