2012 m. gruodžio 5 d., trečiadienis

UEFA Čempionų lyga: Real - Ajax 4:1

Įspūdžiai iš vakar dienos rungtynių tokie:

1. Modric.



Sužaidė bene geriausias savo rungtynes su Real marškinėliais. Jis buvo pagrindinė figūra aikštės viduryje, jo dėka Real kontroliavo žaidimą praktiškai visas rungtynes, išskyrus gabaliuką antro kėlinio. Atliko daug svarbių perdavimų, bei vieną, po kurio krito įvartis.

2. Callejon. Po truputį tampa Pedro atitikmeniu Real. Lyg ir jaunas nepatyręs ir nestebuklingas žaidėjas, tačiau turi talentą tapti X faktoriumi, kai to reikia. Vakar puikiai išnaudojo savo progas ir pelnė du įvarčius.

3. CR07. Tai nebuvo tos rungtynės, kuriose jam reikėtų plėšytis kaip už Tėvynę, tačiau nebuvo ir tos, kuriose jis būtų nepastebimas. Ajax žaidimas gynyboje jam suteikė daug galimybių, jis įmušė ir atliko rezultatyvų perdavimą Kaka ir to užteko.

4. De Jong. Kapitonas buvo apgailėtinas ir visiškai nematomas. Absoliučiai pralaimėjo savo pagrindinę kovą prieš Modric ir aikštėje nesugebėjo nuveikti nieko gero.

5. De Boer. Šis vakaras nebuvo toks šlovingas, koks galėjo būti - Mourinho trenerių kovą laimėjo akivaizdžiai. Tačiau vis tiek verta pagirti jį už tai, kad jo vizija iš esmės Čempionų Lygoje veikė - Ajax už nugaros paliko MC ir tradiciškai jauna komanda toliau kaups patirtį Europoje.

Geltonsnapis Facebook'e

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą