2014 m. kovo 12 d., trečiadienis

UEFA Čempionų lygos aštuntfinalis. Arsenal - Bayern 1:1

Įspūdžiai po rungtynių tokie:

1. Fabianski.



Paskelbė, kad po sezono paliks Arsenal ir tada pradėjo žaisti taip, jog jį būtų verta perkalbinėti, o jeigu nepavyktų, tai jo agento telefono melodija nenutiltų iki naujo kontrakto pasirašymo. Traukė viską, ką galėjo, o darbo buvo daug. Svarbiausia - atlaikė 11 metrų baudinį.

2. Ribery. Robben kraštas turbūt buvo efektingesnis, bet Ribery žaidė efektyviau. Progų kūrė rečiau už olandą, bet pavojingesnes. Vien ko verta sukurta galimybė Robben ar Schweinsteigerio įvartis.

3. Podolski. Niekas nenorėjau laimėti labiau už Podolski. Jis ne visada susitvarkė su nervais, bet tai buvo stadionas, kuriame jis neįsitvirtino prieš jau ne vienerius metus. Ir savo pasiekė - išprovokavo klaidą ir įmušė.

4. Schweinsteigeris. Žaidimą kontroliavo jis. Buvo periodų, kai Arsenal trumpam perimdavo rungtynių kontrolę, bet tai buvo Bastiano vakaras, kuriame jis nesutiko sau lygaus atakų generolo. Šį kartą pavyko ir įmušti.

5. Galimybės. Arsenal šiemet galėjo eiti labai toli. Bet traumos ir žiauriai sudėtinga grupė sumaišė kortas. Per anksti jie susitiko su Bayern. Bet čia jau tendencija, kad burtai Arsenal visada tragiški.

Geltonsnapis Facebook'e

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą