2014 m. kovo 19 d., trečiadienis

Čempionų lygos aštuntfinalis. Real - Schalke 3:1

Įspūdžiai po rungtynių tokie:

1. CR.



Tai buvo beveik tobulas vakaras jam. Įmušė su įvarčius, galėjo be problemų įmušti Pokerį ar net pakartoti Messi 5 įvarčių pasiekimą per rungtynes. Ne viskas pavyko, bet vien pats faktas, kiek progų buvo, parodo, koks geras portugalas buvo vakar. Su juo ir be jo Real yra visiškai skirtinga komanda.

2. Bale. Buvau tarp skeptikų, kurie abejojo, ar Real verta pirkti Bale. Bet po tokių rungtynių kaip vakar, sunku tuo dar abejoti. Trys rezultatyvus perdavimai ir nesibaigiantys košmarai Schalke krašto gynėjams. Kiek ramiau buvo tik tą pirmo kėlinio epizodą nuo išlyginamojo įvarčio iki kėlinio pabaigos. Jeigu ne Moratos nesėkmės, galėjo išeiti iš aikštės su 5 rezultatyviais perdavimais. Nors Jeses trauma yra smūgis klubui, bet be Bale Schalke turbūt būtų sudorota sunkiau.

3. Morata. Po Jeses iškritimo tampa aišku, kad Morata turi gerus šansus El Clasico žaisti starto sudėtyje. Manau, kad jis pats tai suvokė tą 8 minutę, kai Jese buvo pakeistas. Todėl jam ir sunkokai sekėsi įsivažiuoti ir nors galėjo sumušti hattricką, bet pasižymėjo kartą. Visgi, ir tas kartas jau yra svarbu, kad žaidėjas atgautų uoslę įvarčiams.

4. Fahrmann. Jeigu ne jis, rezultatas galėjo būti panašesnis į pirmų rungtynių. Aišku, padėjo ir tai, kad Moratai nesisekė, o CR neįtikėtino stiprumo smūgius laidė į vartų konstrukciją, bet vartininkas daug sunkių kamuolių ištraukė ir gali savimi didžiuotis.

5. Stilius. Dažnai tokios rungtynės, kaip šios, kuriose iš esmės jau viskas būna aišku po pirmų rungtynių, nepritraukia daug žiūrovų dėmesio. Bet neretai tai kaip tik būna puikūs reginiai, nes žaidėjų nebeslegia įtampa. Vakar buvo labai geras reginys.

 Geltonsnapis Facebook'e

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą