2013 m. lapkričio 6 d., trečiadienis

UEFA Čempionų lyga. MC - CSKA 5:2

Įspūdžiai po rungtynių Mančesteryje tokie:



1. Aguero. Buvo nuostabus - CSKA gynėjai šalia jo atrodė kaip vaikai. Įmušė du įvarčius, atliko rezultatyvų perdavimą, daug dirbo, buvo tikslus ir nepaprastai pavojingas.

2. Nasri. Bent kuriam laikui užčiaups gana nemažą kritikų chorą, kurie teigia, kad nuo Arsenal laikų jis praktiškai netobulėja ir nėra vertas taip dažnai sulaukti savo šansų. Vakar buvo kertinis kūrėjas. Realiai, puolėjų (ypač Negredo) duona vakar nebuvo sunkiai uždirbta - visą magiją atlikdavo kiti. Nasri beveik iš nieko savo individualiu talentu sukūrė du įvarčius.

3. Negredo. Įmušė tris įvarčius, tai savaime nuostabus rezultatas, nepaisant to, kad neįmušti tose situacijose būtų buvę gana sudėtinga. Turėjau daug abejonių, ar jis MC nebus visiškas pastumdėlis ir paskutinis pasirinkimas nuo suolo - visgi Sevilla nėra itin aukšto lygio komanda. Klydau - ant suolo Jovetič ir Dzeko dažniau už ispaną. Ir pelnytai.

4. Ignashevich. Aišku, CSKA jis atidavė daug savo karjeros metų, tačiau aikštėje vakar jautėsi, kad CSKA gynyboje reikia šviežesnių jėgų. Ne be jo jėgoms kapotis su tokiais kaip Aguero, Nasri ar Silva.

5. Stilius. Pellegrini iš nuobodaus ir gynybinio Mancini MC nulipdė tipinę savo komandą - drąsią, avantiūrišką, daug mušančią (tik jeigu sėkmės netrūksta), tačiau ir galinčią nemažai praleisti. Krinta į akis gana silpnas žaidimas aikštės viduryje - tiesiog visi stengiasi kuo greičiau atsidurti prie vartų, be to, Fernandinho kol kas nėra toks Yaya partneris aikštės viduryje, kokio MC reiktų tokioje schemoje. Bet komanda tikrai įdomi.

Geltonsnapis Facebook'e

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą