2015 m. rugpjūčio 26 d., trečiadienis

UEFA Čempionų lygos atranka. Monaco - Valencia 2:1

Įspūdžiai po blankoko vakaro Monake tokie:

1. Echiejile.



Bendrame kontekste jis dar nėra pilnavertė pamaina didesnių klubų medžiojamam Kurzawai. Bet vakar buvo puikus ir žymiai geresnis. Pagyvino žaidimą savo krašte, įnešė daug energijos ir įmušė pergalingą įvartį.

2. Carrillo. Šiemet į Monaką atvykęs žaidėjas buvo įmestas į žaidimą tada, kai buvo paskutinis šansas Monaco išsigelbėti. Įnešė daug entuziazmo ir kovingumo. Atliko rezultatyvų perdavimą. Iš to, ką matėme, šį sezoną gali būti rimtu faktoriumi klubo žaidime.

3. Raggi. Veteranas buvo matomas aikštėje ir dėl klaidų, nes turi prisiimti nemenką dalį atsakomybės dėl Negredo įvarčio. Bet buvo matomas tiek puolime, tiek gynyboje, nuolat atsidurdavo įvarčių sūkuryje. Įmušė įvartį, kuris grąžino Monaco šansus ką nors prasmingo nuveikti.

4. Negredo. Įvartis buvo puikus. Atliko daug darbo, spaudė Monaco gynėjus, daug bėgiojo. Tai jam kainavo daug jėgų.

5. Pirmos rungtynės. Viskas buvo nuspręsta ten. Ir tai, kas keliaus į kitą etapą, ir šių rungtynių scenarijus. Valenciai būtų buvę kvaila plėšytis turint teigiamą rezultatą, jie to ir nedarė. Monaco yra gynybinio stiliaus komanda, todėl šturmui surengti trūko kūrybingumo ir sveiko Moutinho. Todėl vaizdas buvo blankus.

https://www.facebook.com/geltonsanpispolitologas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą