2015 m. rugpjūčio 24 d., pirmadienis

UEFA Čempionų lygos atranka. Man. United - Brugge 3:1

Jau praėjo beveik savaitė, bet laiko parašyti turiu tik dabar. Įspūdžiai tokie:

1. Depay.



Van Gaal iki šių rungtynių ieškojo tinkamiausios vietos Depay aikštėje. Šiose rungtynėse jis buvo ten, kur gali būti monstras. Įmušė du fantastiško grožio įvarčius, atliko perdavimą trečiajam. Puikus vakaras, kuriame jis įrodė, kad nusiteikęs tapti MU lyderiu.

2. Fellaini. Žaidė nedaug, bet padėjo tašką rungtynėse. Nors konkurencija tarp MU saugų auga, šio sezono pradžioje ir pasirengimo jam metu Fellaini įrodinėja, kad nors yra garsių naujokų, jis nenusiteikęs sėdėti ant suolo. Praėjęs sezonas jam buvo sunkus, o šiemet belgas įrodinėja, kad priprato prie komandos.

3. Blind. Abu MU centro gynėjai buvo nuostabūs. Smalling gal net ir geresnis, tačiau nereiktų pamiršti, kad jam ši vieta aikštėje yra visiškai įprasta. O Blind žinomas kaip krašto gynėjas ir atraminis saugas. O šio sezono pradžioje įrodo, kad gali būti puikus ir centre. Negana to, atliko rezultatyvų perdavimą Depay.

4. Vazquez. Buvo pagrindinis pavojų šaltinis ir gerų idėjų puolime generatorius. Jaučiasi, kad išėjo Barcos futbolo mokyklą. Buvo ženkliai geresnis už klubo draugus.

5. Ateitis. Poryt klubai susitiks dar kartą. Jeigu ne Fellaini įvartis, sakyčiau, kad Brugge šansų turi. Dabar bus labai sunku. Neužteks tik geros gynybos ir netikėto įvarčio.

Geltonsnapis Facebook'e

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą