2014 m. lapkričio 5 d., trečiadienis

UEFA Čempionų lyga. Borussia - Galatasaray 4:1

Įspūdžiai po rungtynių tokie:

1. Sokratis.



Jau nebe SokratIs, o tikras SokratAs. Žaidė išmintingą futbolą, visada atsirasdavo laiku ir vietoje, įrodė, kad ne veltui buvo startinis pasirinkimas dar iki Hummels traumos.Daužė visas turkų viltis, pavyko įmušti įvartį ir pačiam.

2. Immobile. Juventus fanai jo išvykimą vertino dviprasmiškai - vieni liūdėjo, nes po praėjusio sezono, kuris nors ir buvo geresnis progų realizacijos aspektu, bet puolėjų linijai buvo galima turėti nemažai priekaištų, o Immobile Torino klube siautėjo. Kiti, ypač įsibėgėjus sezonui, džiūgavo, kad atsikratyta nereikalingo žaidėjo, kuris nuo šiol į neviltį varys Borussia gerbėjus. Ar teisūs tie, kurie liūdėjo, šios rungtynės nepasakys. Pasakė tik tiek, kad antrieji klysta. Prisitaikyti prie kito čempionato niekam nebūna labai lengva. Tačiau vakar Immobile buvo puikus. Įmušė įvartį, atrodė, kad atliks rezultatyvų perdavimą Aubameyang, bet šis neįtikėtinai viską sugadino, bet padėtį pataisė smūgis, po kurio turkai įsimušė sau.

3. Reus. 38 minutes buvo pristabdytas, bet paskui pražydo visu gražumu įmušęs puikų įvartį. Po pertraukos turkai jam skyrė jau mažiau dėmesio, todėl buvo labai kūrybingas ir aktyvūs.

4. Balta. Su Piszczek tvarkėsi neblogai, ypač pirmame kėlinyje, bet viename epizode suklydo, o ta klaida kainavo pirmąjį įvartį. Tačiau iš principo rungtynės nebuvo blogos ir netgi pavyko įmušti.

5. Atmosfera. Ji buvo nuostabi. Iki tobulumo trūko tik to, kad turkai neleistų savo petardų, kurios trukdė žaisti ir kėlė pavojų.

Blogas Facebook'e

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą