2014 m. gegužės 22 d., ketvirtadienis

UEFA Europos lygos simbolinė sudėtis

Ciklas tęsiamas su UEFA Europos lyga. Užduotis sudėtinga, nes sunku lyginti tuos, kurie turnyre žaidė nuo pradžios ir tuos, kurie pradėjo nuo atkrentamųjų.



GK Sommers Basel

Basel talentai itin patraukli prekė. Sommers po puikaus sezono keliasi į Mgladbach. Atkrintamosiose varžybose buvo vienas pagrindinių ginklų ir sužaidė įsimintinų rungtynių.

LB Viergever AZ

Talentingas olandas žaidė ten kur reikėjo - tiek centre, tiek kairėje. Užaštrindavo atakas, o ir pats buvo sunkiai įveikiamas varžovams gynyboje. Kartu su kolega kitame krašte buvo bene pagrindiniai klubo ginklai.

CB Sauro Basel

Argentinietis Europos lygoje sulaukdavo daug progų ir trenerio nepavedė. Buvo patikimas ir sunkiai įveikiamas puolėjams.

CB Fazio Sevilla

Sužaidė bene brandžiausią sezoną savo karjeroje ir yra vienas iš tų, be kurių Sevilla būtų neturėjusi šansų iškovoti trofėjaus.

RB Johansson AZ

Perspektyvus švedas atsiskleidė ir turėtų sulaukti solidesnių klubų dėmesio. Buvo pavojingas ginklas puolime, nors Europoje tai jautėsi gal ir kiek mažiau.

DMC Vidal Juventus

Atraminis saugas jis tik nominaliai - Vidal nesutalpinamas į jokius rėmus. Nuostabus sezonas. Jo įtaka komandai ypač pasireiškė, kai teko verstis be čiliečio - Juventus tada Europoje sugriuvo.

DMC Parejo Valencia

Sužaidė itin brandų sezoną ir buvo pagrindinis savo komandos atakų generolas. Išsiskyrė mirtinai pavojingais perdavimais, o ir varžovams buvo košmariškas sėkmingai griaudamas jų atakas.

PM Pirlo Juventus

Geresnio atakų organizatoriaus turnyre nebuvo, nesvarbu, kad Juventus sužaidė nedaug rungtynių. Jis kaip vynas - su amžiumi gerėja ir ne viename mače Europoje tiesiog ištraukė savo komandą.

LW Quaresma Porto

Sugrįžimas į Porto verčiantis iš koto - greitai tapo iš esmės pagrindiniu savo klubo varikliu puolime. Tikras renesansas.

RW Salvio Benfica

Argentinietis savo šalies čempionate liko kitų šešėlyje, bet Europoje jis buvo labai galingas. Atliko 3 rezultatyvius perdavimus, savo krašte buvo labai galingas.

CF Tevez Juventus

Paprastai puolėjo pasirinkimas aiškus - rezultatyviausias turnyro žaidėjas. Bet Soriano iki lemiamų kovų etapo nenukeliavo, todėl šį kartą pasirinkau nestandartinį sprendimą - vos vieną įvartį įmušusį, bet gana sudėtingoje sezono fazėje, kuomet daugelis kūrybingiausių žaidėjų atrodė silpnokai, savo komandą į priekį tempusį Tevez.

Treneris Emery Sevilla

Iki šiol buvo vertinamas kaip žmogus, kuris gali dirbti su stipriais vidutiniokais ir juos paversti dėl Čempionų lygos kovojančiais klubais. Su Valencia didelių pergalių nebuvo, nors klubas pasižymėjo stabilumu. Dabar - triumfas Europos lygoje. Komanda buvo kovinga ir gerai sustyguota. 

Geltonsnapis Facebook'e

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą