2013 m. rugsėjo 10 d., antradienis

Pakeliui į Braziliją: Latvija - Lietuva 2:1

Slogūs įspūdžiai po mūšio su braliukais:

1. Šabala.



Mes turime Sirgedą, kuris bent jau kol kas trenerio planuose nefigūruoja. Jie turi Šabalą, kuris žaidžia starto sudėtyje. Taip, jis labai jaunas ir dar pridaro kvailų klaidų. Tačiau aikštėje jis atrodė geriau už garsųjį Rudnevs ir ją paliko atlikęs rezultatyvų perdavimą.

2. Laizans. Šemberas Lietuvos rinktinei staiga tapo per senas, nors latvių centro saugas taip pat jau ne pirmos jaunystės. Koks skirtumas, kad jis jau prieš 9 metus žaidė EURO 2004, jeigu dabar susitvarko su lietuviais aikštės viduryje ir dar atlieka rezultatyvų perdavimą. Šemberas penktadienį tikrai būtų buvęs naudingas.

3. Bulvitis. Paliko puikų įspūdį - savo gynybos krašte klydo labai retai, stengėsi paremti komandos atakas ir netgi įmušė įvartį.

4. Matulevičius. Įmušė įvartį, tačiau nebuvo itin pastebimas dėl prasto saugų linijos žaidimo. O pagal dabartinę savo formą, demonstruojamą klube galėjo siautėti ir Rygoje.

5. Treneris. Kuo toliau, tuo viskas atrodo keisčiau. Jeigu latviai prieš mus atrodo geriau negu graikai, mes regresuojame mėnesiais. Trenerio sprendimai atrodo keisti, ypač į rinktinę nekviečiamo Šembero atveju. Nėra jau tiek daug žaidėjų Lietuvoje, kurie paskutiniu metu nuolat žaistų gerą futbolą - Kalonas, Vičius, Matulevičius, Novikovas, Zubas. Tas pats Karčemarskas, nors galėjo atsidurti Fiorentinoje, šiuo metu yra ne kokios formos. Kodėl treneris nepabandė Žalgirio gvardijos, kėlusios triukšmą Europoje - Kuklio, Žulpos, Leliūgos, gal net Skerla pasodintų ant suolo gynėjų parodijas Kijanską su Mikuckiu. Geros formos yra Radzinevičius. Tačiau žaidė tie, kurie tai daro kone visada ir kone visada prastai.

Geltonsnapis Facebook'e

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą