2013 m. rugsėjo 4 d., trečiadienis

Čempionų lygos A-D grupių prognozės

Laikas skirti laiko Čempionų lygai. Šiandien pirmoji porcija prognozių.



A grupė

Man United šį sezoną turėtų būti kaip niekad pažeidžiami. Nors neretai jie atsidurdavo tokiose situacijose, kada varžovai popieriuje buvo galingesni, tačiau SAF magija padėdavo įveikti visus sunkumus. Panašiomis savybėmis, tik žemesniame lygyje pasižymėdavo ir Moyes. Dabar jo laukia sunkus uždavinys, nes sudėtis beveik nesustiprėjo. Tačiau varžovai šiame etape MU neprilygsta. Rimčiausiai vertinti reiktų Shakhtar - galingas brazilų arsenalas pasipildė talentinguoju Bernard, komanda įprato sėkmingai kovoti Europoje. Bayer prarado Schurrle, tačiau išlieka labai talentinga komanda. Sociedad atrankoje įrodė, kad Illarramendi praradimas jų nenužudė ir demonstravo gražų futbolą. MU turėtų būti pirmi, kitų trijų klubų šansai žengti į kitą etapą apylygiai.

Prognozė: 1. MU 2. Shakhtar 3. Bayer 4. Real Sociedad

B grupė

Šios grupės dvikovas bus įdomu stebėti vien dėl to, kad tiek Terim, tiek Conte, tiek Ancelotti (foto) yra puikūs taktikai, tad turėtume matyti įdomių sprendimų aikštėse. Šiame kontekste liūdniausiai atrodo Kobenhavn, nors ir yra kėlęs vėją Europoje, tačiau nemanau, kad jis turi šansų kovoti nors dėl 3 vietos. Real turėtų laimėti grupės varžybas, nors kol kas klubas įsibėgėja lėtai ir tik netrukus pamatysime, ką jam iš tikrųjų reiškė Ozil, bet popieriuje už Juventus ispanai atrodo geriau. Juventus aišku mes rimtą iššūkį Real, po šio sezono permainų panašu, jog tokios galingos sudėties Juventus Contes eroje dar neturėjo. Galatasaray su Felipe Melo, kuris norės pasirodyti prieš savo buvusią komandą Juventus, Yilmaz, Drogba ir Sneijder priešakyje irgi turi neblogus šansus pasiųsti kažkurį iš didžiųjų į Europos lygą. Bet greičiausiai to nebus.

Prognozė: 1. Real 2. Juventus 3. Galatasaray 4. Kobenhavn

C grupė

Manau, kad po burtų turėjo džiaugtis visi šios grupės klubai - niekas negali paneigti, jog visi turi šansų patekti tarp 16 kiečiausių. PSG sudėtimi lenkia visus klubus, tačiau Blanc kol kas dar neįrodė, kad žino, ką padaryti, jog ne tik popieriuje, bet ir aikštėje matytųsi klubo galia. Arčiausiai PSG nuvainikavimo yra Benfica - susižaidusi komanda, išvengusi didelių nuostolių ir kovinga. Olympiacos bent jau iki antros vietos kilti pajėgus, turi surinkęs gerą ir palyginus nedaug kainavusią sudėtį. Anderlecht talento turi daug, laikas jaunimui pristatyti save Europai.

Prognozė: 1. PSG 2. Benfica 3. Olympiacos 4. Anderlecht

D grupė

Visas futbolo pasaulis spėlioja, kaip Bayern taps Guardioliška komanda ir kuo šis ambicingas projektas baigsis. Kol kas dauguma mano, kad Pepas sugadino Heynckes pasiekimus, tačiau kadangi šioje grupėje ir kiti grandai turi problemų, Bayern turėtų užimti 1 vietą be didesnės kovos. MC taip pat pasidavė tendencijoms ir pakeitė trenerį. Kad Pellegrini geras treneris žino visi, kad gali vieną sezoną sėkmingai vadovauti Real, irgi. Tačiau kol kas naujoje šalyje Pellegrini pergalių receptai neįtikina. CSKA problema - nemotyvuotas Honda, kuris eilinį kartą sėdėjo ant lagaminų, bet buvo atšauktas atgal ginti Raudonosios armijos garbės. Tai, kad jis iki žiemos žais, puiku, tačiau MC visgi kito kalibro komanda. Čekai kapotis galės tik su CSKA ir tik namie.

Prognozė: 1. Bayern 2. Manchester City 3. CSKA 4. Viktoria Plzen

Geltonsnapis Facebook'e

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą