2013 m. gegužės 9 d., ketvirtadienis

UEFA Čempionų lyga. Bayern - Barcelona 3:0

Liko nepabaigtas nemalonus darbas - atiduoti duoklę Bayern mašinai. Nesvarbu, kad praėjo daugiau nei savaitė, bet tokių rungtynių, kaip Barcelonos gerbėjas nepamiršiu ilgai. Įspūdžiai tokie:

1. Robben.



Ketvirtfinaliuose jis dar buvo tas pats savanaudis, kuris puikiai žaidžia, bet gali išvesti iš kantrybės bet kurį komandos draugą per dideliu pasitikėjimu savimi. Pusfinaliuose jis daug dirbo komandai, atidavė daug jėgų. Barselonoje buvo tikras komandos lyderis, atlikęs daug darbo ir apdovanotas įvarčiu, kuris palaužė katalonus.

2. Ribery. Gerai žaidė ir antrasis legendinio Robbery tandemo narys. Savo krašte buvo sunkokai sustabdomas. Atliko du rezultatyvius perdavimus - Pique, kuris įmušė į savo vartus ir Muller. Tai, kad abu kraštai buvo pavojingi, leido Bayern dar sėkmingiau kelti vėją puolime.

3. Alaba. Eilinis nuostabus mačas. Kol Bayern dar leido Barcai galvoti apie puolimą, nuveikė nemažą darbą gynyboje, o paskui atliko puikų perdavimą Robben, po kurio smūgio Barca buvo palaužta. Buvo aktyvus ir po to.

4. Pique. Įsimušė į savo vartus, bet šiaip net ir gausėjantis jo kritikų būrys turėtų pripažinti, kad jeigu ne geras jo žaidimas, įvartis į katalonų vartus galėjo kristi daug anksčiau. Būna tokių atvejų, kada viena klaida sugadina puikias rungtynes. Gaila, kad taip nutiko su Pique, kuriam ir taip turėtų būti sunku psichologiškai po gerokai nenusisekusio asmeninio sezono.

5. Istorija. 0-7 atrodo kraupiai. Kita vertus, tokios galingos komandos kaip Bayern Europa turbūt nematė nuo pirmojo Pepo sezono Barcoje, o gal ir dar seniau. O katalonų stovykloje kaip tyčia itin daug labai rimtų nuostolių. Barcelona nusipelnė pralaimėti. Bet ne 0-7.

Geltonsnapis Facebook'e

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą