2013 m. vasario 21 d., ketvirtadienis

UEFA Čempionų lyga. Bayern - Arsenal 3:1

Apie vakarykštes rungtynes didelio noro rašyti neturiu, tad rašau apie Bayern ir Arsenal kovą. Įspūdžiai tokie:

1. Muller.



Kartais nesinori tikėti, kad čia tas pats jaunas medis, prieš kelis sezonus varęs į neviltį Bayern gerbėjus, tas pats, kuriuo kažkodėl pasitikėjo van Gaal. Dabar tai mirtingai pavojingas ginklas ir vakar jis tai puikiai įrodė - nuostabus perdavimas Kroos ir įvartis. Arsenal gynėjai didesnio diskomforto jam sukurti nesugebėjo.

2. Lahm. Kapitoniškas pasirodymas. Nors gynyboje klaidelių buvo ir netgi nevisiškai nereikšmingų, bet antradienio Arsenal buvo per daug silpnas, kad jomis pasinaudotų. O kas dėl puolimo - tiesiog klasikinis pavyzdys, kaip galima ir reikia išnaudoti savo krašto gynėjus. Ypač galingas buvo greitose atakose, atliko perdavimą kurioziniam Mandzukic įvarčiui.

3. Mandzukic. Buvo be proto darbštus, rodė labai daug noro ir pastangų ir jo darbas atsipirko. Gavo puikų perdavimą ir nors pats įvartis atrodė gana keistokai ar net juokingai, bet tai situacijos nekeičia - tas įvartis galutinai užmušė Arsenal.

4. Wilshere. Darė ką galėjo, stengėsi bene labiausiai iš visos komandos, bet tiesiog buvo ne ta diena ir ne ta situacija, kad Arsenal galėtų prilygti Bayern. Bet savo pasirodymu gali būti patenkintas, buvo vienas iš bandymo perlaužti rungtynių eigą herojų, stengėsi kurti ir atliko rezultatyvų perdavimą.

5. Wenger. Aišku, jam norisi prisiminti tas FA Taures, nenugalimą kartą EPL, Čempionų lygos finalą, bet kuo toliau, tuo labiau tai atrodo tik prisiminimai. Aišku, jaučiu jam didelę pagarbą už tai, ką atidavė Arsenal, bet kartais kyla šventvagiška mintis, kad gal abiems pusėms būtų geriau pasukti skirtingais keliais. Dabartinis Arsenal, kad ir simpatiška komanda, visiškai pelnytai yra už Didžiojo Ketverto ribų EPL ir visiškai pelnytai iš Miuncheno grįš atsisveikinę su Čempionų Lyga.

Geltonsnapis Facebook'e

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą