2013 m. vasario 14 d., ketvirtadienis

UEFA Čempionų lyga. Aštuntfinalis. Real - MU 1:1

Įspūdžiai iš vakarykščio mačo Santiago Bernabeu tokie:

1. CR07.



Real aikštėje dominavo, viena iš pagrindinių to dominavimo priežasčių buvo geras CR07 žaidimas. Real trūko komandinių veiksmų, todėl viską gelbėjo individualus žaidėjų meistriškumas, o vakar CR07 buvo geriausias savo komandoje. Įmušė puikų įvartį, buvo aktyvus.

2. de Gea. Sužaidė galbūt karjeros rungtynes. Traukė viską, kas tik ėjo į vartų pusę, kartais net absoliučiai beviltiškose situacijose. Atkeršijo Real už tuos laikus, kai gynė Atletico vartus ir ne kartą yra praleidęs po nemažą skaičių įvarčių.

3. di Maria. Sužaidė puikias rungtynes ir turėjo bent kuriam laikui aptildyti visai nemažą savo kritikų būrį, kuris teigė, kad po traumos Dima nebe tas ir vasarą turės krautis lagaminus. Buvo aktyvus ir žiauriai pavojingas, bet viską traukė de Gea.

4. Welbeck. Jo pasirodymas starto sudėtyje, net ir žinant SAF pomėgius nustebinti, buvo tikrai sensacingas. Turėjo dvi puikias progas, vieną išnaudojo, kitos deja ne. Buvo labai pasterbimas ir nuveikė daug naudingo darbo.

5. Psichologija. Dabar persvara MU pusėje - yra įvartis išvykoje, o būtent toks dažnai būna klasikinis tikslas atkrentamosiose varžybose, aišku, reikia ir patiems daug nepraleisti. Tačiau tai nereiškia, kad kitos rungtynės bus nuobodžios ar gynybinės - Real neturės kur trauktis, MU puola gerai, abiejų komandų gynyboje spragų pasitaiko dažnokai, todėl visai tikėtinas itin rezultatyvus mūšis.

Geltonsnapis Facebook'e

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą