2014 m. liepos 28 d., pirmadienis

UEFA Čempionų lygos simbolinė sudėtis

Užkliuvo, kad prieš pasaulio čempionatą palikau neužbaigtą ciklą klubinio sezono pabaigai. Todėl dabar apie Čempionų lygą, o kitą savaitę jau bus visas dėmesys naujam sezonui.



GK Sirigu PSG

Kad jis labai geras vartininkas, buvo aišku seniai. Bet labai geras sezonas Prancūzijoje ir ypač Europoje įrodė, kad jau dabar yra vienas geresnių pasaulyje.

LB Azpilicueta Chelsea

Chelsea nukeliavo iki pusfinalio. Rezultatas geras, o vienas pagrindinių gana sėkmingo sezono šiai jaunai komandai herojų - Azpilicueta, kuris pasodino ant suolo Cole ir buvo labai svarbus faktorius šiai komandai. Atliko 2 rezultatyvius perdavimus ir buvo patikimas gynyboje.

CB Pepe Real

Ramos buvo žmogus, kuris mušė svarbius įvarčius. Bet tikruoju gynybos širdies herojumi Real laikyčiau būtent Pepe. Jis buvo labai patikimas ir neutralizavo ne vieną varžovų lyderį.4

CB Pique Barcelona

Į antro gynėjo vietą rinkausi iš labai daug kandidatų, už pažangą pasirinkau Pique. Ispanijoje buvo visko, bet europiniame fronte jis buvo labai patikimas karys.

RB Carvajal Real

Sezono pradžioje atrodė, kad jam prireiks laiko, kol taps patikimu kovojant su galingiausiais. Tačiau antroje sezono pusėje jis buvo tiesiog puikus ir itin žibėjo paskutiniuose mačuose.

CM Modrič Real

Carlo Ancelotti  schemose jis buvo tobulas kūrėjas. Sužaidė įkvepiantį sezoną. Per 11 rungtynių Čempionų lygoje įmušė įvartį ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus, tačiau tikroji jo svarba - neišmatuojama.

CM Iniesta Barcelona

Atliko tiek pat perdavimų kaip ir Modrič. Įvertinus tai, kad Messi ir Neymar daug rungtynių praleido dėl traumų, o tai reiškė, jog jam dažniau tekdavo žaisti krašte, kas nėra jam pati patogiausia pozicija, pasiekimas ir jo svarba komandai dar svarbesni.

CM Rooney MU

Už tai, kad neleido komandai gėdingai trauktis pirmame atkrentamųjų varžybų etape su Olympiacos ir už tai, kad užkūrė gerą pirtį Bayern. Rooney su Evra padėjo išgelbėti MU garbę.

LW CR07 Real (foto)

17 įvarčių Čempionų lygoje ir trofėjus. Su tuo nepasiginčysi.

CF Messi Barcelona

Rinkausi tarp jo ir Diego Costos, tačiau dėl elgesio aikštėje pasirinkau Messi. Nors žaidė tik 7 rungtynes, įmušė 8 įvarčius ir išliko trečias rezultatyviausias lygoje.

RW Robben Bayern

Bavarai Europoje pasirodė gana silpnai, vertinant jų potencialą. Robben sau negali turėti priekaištų - sezonas galbūt netgi geriausias jo karjeroje. Čempionų lygoje 4 įvarčiai + 4 rezultatyvūs perdavimai ir begalinė aistra futbolui, galybė nubėgtų kilometrų ir nuostabūs šokiai su kamuoliu.

Treneris Ancelotti

Padarė tai, ko nepavyko Mourinho ir galybei kitų trenerių jau ilgiau nei dešimtmetį - pirmu bandymu Europos futbolo sostine sugrąžino į Madridą. Komanda savo formos piką pasiekė laiku ir demonstravo gražų žaidimą. Laimėjo pelnytai.

Geltonsnapis Facebook'e

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą