2014 m. liepos 21 d., pirmadienis

Pasaulio futbolo čempionato simbolinė sudėtis

Atostogos baigėsi, todėl nedelsdamas pereinu prie Pasaulio čempionato reikalų. Sudariau savo simbolinę sudėtį. Kaip paskutiniu metu dažnai man atsitinka, čempionų įtraukiau mažokai :)



GK Navas Kosta Rika

Mano galva, jis su treneriu Pinto buvo du žmonės, kurių dėka Kosta Rika nužygiavo taip toli. Pinto sukūrė pergalingas schemas, o Navas padarė tai, kas buvo būtina jų veikimui - praleido tik
 įvarčius.

Gynėjai

Rojo Argentina

Kairysis kraštas netapo košmaru Argentinai. Talentingasis Rojo sugebėdavo susitvarkyti su kone visais, kas prieš jį žaisdavo ir esant progai sėkmingai prisidėdavo prie atakų.

de Vrij Olandija

Turėtų susirasti garsesnius darbdavius. Nors pagrįstai buvo nerimaujama, kaip atrodys jauna olandų gynėjų grandis, 22 metų de Vrij buvo geriausias jos žaidėjas.

Hummels Vokietija

Mano favoritas auksinio kamuolio rinkimuose, nes James su komanda nepateko į pusfinalį. Ir taip būdamas prabangos prekė pasaulio futbole, sužaidė nuostabų čempionatą.

Debuchy Prancūzija

Kartu su Evra buvo kosminiai krašto gynėjai, kurie vieną minutę sėkmingai ginasi, kitą jau prie varžovų vartų. Evra tik amžius šį kartą ne visose rungtynėse leido siautėti. Debuchy problemą išsprendė tik vokiečiai, nors gynyboje jis vokiečių gyvenimą apsunkino.

Atakuojantys žaidėjai (mano išsidėstymas šiuo atveju būtų su false9 ir gana avantiūristiškas be atraminių saugų :) )

James Kolumbija

Jeigu ne muštis leidęs teisėjas, galėjo saviškius nuvesti į pusfinalį. Jeigu taip būtų nutikę, neabejoju, kad būtų gavęs auksinį kamuolį. 6 įvarčiai + 2 rezultatyvūs perdavimai.

Messi Argentina

Grupės varžybose sugebėjo parodyti, kad gali mušti įvarčius ir tempti komandą į priekį ir pasaulio čempionatuose. Atkrintamosiose buvo pristabdytas, bet vis tiek išliko pavojingas.

Neymar Brazilija

Ką jis iš tikrųjų reiškė šiai komandai, matėme po ketvirtfinalių sekusiose kovose. Kaip reta didelių asmenybių stokojusioje komandoje jis buvo kur kas daugiau negu puolimo lyderis.

di Maria Argentina

Sabellos pasirinktoje strategijoje, kurioje pirmą, antrą ir trečią vietas pagal svarbumą užėmė gynyba, buvo mirtinas ginklas, nes savo individualiu meistriškumu su Messi ir Lavezzi sugebėjo ištempti komandą labai toli. Su di Maria Argentina būtų buvusi dar geresnė finale.

Cuadrado Kolumbija

Blogai sužaidė tik prieš Braziliją. Iki tol buvo be proto žėrintis ir agresyvus. Kaina turėjo smarkiai išaugti.

Robben Olandija

Aikštėje darė ką norėdavo. Netgi buvo rungtynių, kai žaidė kone klasikiniu centro puolėju, nors jo visada buvo pilna visur. Be jo su Ramadano nukamuotu RvP ir prastą čempionatą turėjusiu Sneijder Olandija nebūtų nužygiavusi taip toli.

Treneris Pinto Kosta Rika

Išvedė komandą iš mirtininkų grupės, sukūrė nenumatytų problemų Olandijai ketvirtfinalyje. Įveikė 4 kartus planetos čempionus, 2 kartus planetos čempionus, pasiekė lygiąsias su kartą čempionais ir tris kartus vicečempionais. Pasitraukė nė karto nepralaimėję.

Geltonsnapis Facebook'e


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą