2014 m. balandžio 10 d., ketvirtadienis

UEFA Čempionų lyga. Bayern - United 3:1

Būtinai norėjau pamatyti bent vieną Bayern ir MU dvikovą. Visgi, futbolo klasika. Vakar likau reginiu nenusivylęs. Įspūdžiai:

1. Robben.



Taip, jis suknistas savanaudis ir jeigu ne jo egoizmas, jau pirmame kėlinyje galėjo išeiti iš aikštelės turėdamas 1 arba netgi 2 rezultatyvius perdavimus. Po pertraukos ėmė daugiau žaisti komandai ir tai darė nuostabiai. Atliko puikų perdavimą Muller, o tai, kaip jis įmušė trečią įvartį, galima dėti į vadovėlius. Nuostabus pasirodymas.

2. Ribery. Nors Jones sužaidė neblogas rungtynes ir stipriai sunkino Ribery gyvenimą, bet jis sužaidė labai gerą mačą. Buvo aktyvus, daug bėgo ir gerokai nuvargino MU gynybinius ešalonus. Sukūrė ne vieną pavojingą momentą ir atliko klasišką perdavimą Mandzukic, po kurio buvo išlygintas rezultatas. Įspūdingai užtikrintas žaidimas kritiniu rungtynių momentu.

3. Mandzukic. Tokia puolėjo duona - gali būti tobulai stabdomas 58 minutes, bet vis tiek tapti didvyriu. Po to, kai Bayern buvo pažadintas MU įvarčio, tapo viena pastebimiausių figūrų. Galėjo įmušti ir daugiau, nes sunkiai dirbo kovodamas su gerai jį prižiūrėjusiais MU gynėjais.

4. Rooney. Ką jis su kamuoliu 5 valandas veikė stovėdamas praktiškai akis į akį su vartininku, paaiškinti gali tik jis pats. Antro šanso patogiai iššauti Bayern nedavė. Antrame kėlinyje vėl turėjo tobulą progą, bet ėmėsi protu nesuvokiamu veiksmų, kad viską sugadintų.

5. Strategija. Moyes strategija buvo paprasta - dusinti Bayern ir laukti progų. Ji iš esmės pasiteisino, Moyes nekaltas, kad Rooney buvo apgailėtinas. Paradoksalu, bet MU pražudė ir tai, kad jie įmušė pirmieji ir dar gana anksti. Būtų įmušę pusvalandžiu vėliau ir Bayern atsibudęs tik tada, scenarijus galėjo būti kitoks. Iki įvarčio Bayern nepersistengė, o įvartis krito tada, kai dar buvo laiko atsikovoti persvarą. Bet MU šaunuoliai. Gali būti, kad šios dvi kovos su Bayern užtikrins jam antrą sezoną prie MU vairo.

Geltonsnapis Facebook'e

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą