2013 m. balandžio 27 d., šeštadienis

UEFA Čempionų lyga. Pusfinalis Miunchene. Bayern - Barcelona 4:0

Pagaliau atsirado laiko prisėsti prie blogo. Gal ir gerai, kad iš karto jo pritrūko, nes po tokių rungtynių, kaip mūšis Miunchene, pradžioje tikrai sunku ką nors pasakyti. Įspūdžiai tokie:

1. Muller.



Jeigu geriausias pasaulio futbolininkas būtų rinktas antradienį, auksinį kamuolį gautų Muller. Sužaidė fenomenalų mačą - dų įvarčiai ir rezultatyvus perdavimas. Barcelona nesugebėjo jo pristabdyti. Buvo labai aktyvus ir pavojingas. Be abejo, šis mačas geriausias jo karjeroje.

2. Dante. Geresnio centro gynėjo Europoje šiuo metu turbūt nėra. Sužaidė nuostabias rungtynes, jo fantastiška gynyba neleido laisvai kvėpuoti Barcos lyderiams. Buvo tiesiog neįveikiamas. Taip pat atliko puikų perdavimą Muller, po kurio šis įmušė pirmą rungtynių įvartį.

3. Robben. Rungtynės buvo neįtikėtinos dviem aspektais - pirma, Robben matė ir komandos draugus ir praktiškai neužsižaisdavo su kamuoliu, bandydamas vienas padaryti viską, ir antra - labai rimtai ir svarbiausiai sėkmingai dirbo gynyboje. Įmušė puikų įvartį, bet turbūt labiausiai įsiminė jo 70 metrų sprintas visai baigiantis rungtynėms. Tai buvo kažkas antžmogiško.

4. Busquets. Prieš rungtynes buvo kalbama, kad labai svarbus faktorius bus Busqets žaidimas. Jeigu šis sužais gerai, Barca turi galimybių. Jis sužaidė geras rungtynes, bet komanda pralaimėjo. Vienintelis iš saugų trejeto nebuvo visiškai uždusintas, visai pusėtinai dirbo gynyboje ir bandė palaikyti kontržadimą. Jeigu Xavi ir Iniesta būtų žaidę nors panašiame lygyje, viskas galėjo būti kitaip.

5. Vilanova. Pepo laikais sirgalius neretai nervindavo Pepo keitimai. Vėlyvi ir dažnai sunkiai paaiškianami. Antradienį buvo klaiku. Xavi atrodė pervargęs jau nuo 2 kėlinio vidurio, Alexis žaidė tragiškai, bet Cesc, Thiago ir Tello liko ant suolelio.

Geltonsnapis Facebook'e


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą