2013 m. balandžio 11 d., ketvirtadienis

UEFA Čempionų lyga. Barcelona - PSG 1:1

Įspūdžiai po vakarykščių rungtynių tokie:

1. Messi. Jo išėjimas į aikštę pakeitė komandą. Atsiradau daugiau tikslumo ir aštrumo. Nors po Barcos įvarčio žaidimas aprimo, bet taip įvyko todėl, kad Barcelona ėmė žaisti ramiau ir kontroliuoti rungtynių eigą. Buvo labai svarbus veikėjas kombinacijoje, pasibaigusioje Pedro įvarčiu.

2. Pastore. Epizodais atrodė, kad PSG aikštėje turi du Boltus - Pastore ir Lucas. Pastore sužaidė itin geras rungtynes, buvo greitas, agresyvus ir tikslus. Kėlė itin daug problemų katalonų gynėjams ir po puikaus Ibrahimovičiaus perdavimo įmušė.

3. Pedro. Tapo rungtynių didvyriu ir to nusipelnė. Buvo aktyviausias iš pirmo kėlinio puolėjų trejeto, sunkiai dirbo, turėjo, kad ir neįspūdingų, bet visgi galimybių. Po pertraukos gavo realų šansą ir jį puikiai išnaudojo.

4. Ibra. Neturėjo daug progų, kuriose galėtų išnaudoti savo ūgį, bet puikiai veikė tas žaidimo elementas, kuris stipriai patobulėjo jam žaidžiant Barcoje - perdavimai. Sukūrė nemažai progų Lavezzi ir kitiems, o Pastore savo šansą išnaudojo.

5. Kritika. Dažnai sakoma, kad Messi yra toks geras ir viską laimi tik todėl, kad turi Xavi ir Iniesta. Po vakar dienos rungtynių, kritika turėtų silpti. Nes galima kelti klausimą ar kartais Xavi ir Iniesta nėra tokie geri todėl, kad turi Messi. Xavi perdavimų tikslumas buvo pribloškiantis, bet jis iš esmės nesukūrė beveik nieko. Iniesta dirbo labai daug, bet be rezultatų. Atėjo Messi, atsirado žaidimas.

Geltonsnapis Facebook'e

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą