2013 m. balandžio 4 d., ketvirtadienis

UEFA Čempionų lyga. Bayern - Juventus 2:0

Įspūdžiai iš rungtynių Miunchene tokie:

1. Mandzukic.



Bayern strategija buvo iki primityvumo paprasta - smaugti Juventus gynėjus, kad Pirlo negautų kamuolių. Buvo galybė situacijų, kada jie būdavo tiesiog priversti mušti kamuolį bet kur. Ši strategija suveikė, o bene nagliausias ir aktyviausias buvo Mandžukič. Jo aktyvumas sukūrė daug progų, jis atliko ir svarbų rezultatyvų perdavimą.

2. Alaba. Už įvartį didelių nuopelnų jam priskirti negalima, nes daug ką lėmė sėkmė, bet jis puikiai atliko savo darbą. Juventus gynėjus smaugė Bayern puolėjai ir saugai, todėl Juventus centro saugai buvo atkirsti. Kraštais pasirūpinti buvo truputį paprasčiau, nes Peluso buvo užsiėmęs su Robben ir savaime nėra monstras atakose. O Lichsteiner sėkmingai dusino Alaba. Jo žaidimas leido Bayern neutralizuoti vieną pagrindinių grėsmių savo vartams. Taip, buvo situacija, kai galėjo viskas blogai baigtis, bet teisėjo sprendimas kartu išteisino ir austrą. :)

3. Schweinsteiger. Nebuvo tos rungtynės, kuriose darbo apimtys būtų nežmoniškos, bet kai reikėdavo, Juventus centro saugus dusino fantastiškai. Buvo kūrybingas ir aktyvus puolime, atliko gerą rezultatyvų perdavimą Alabai.

4. Vidal. Aišku, klaidų pridarė be proto daug, bet buvo vienintelis iš galingosios centro saugų trijulės, kuris aikštėje buvo matomas. Noro ir aistros iš jo neatėmė niekas. Net ir pusprogę turėjo.

5. Teisėjavimas. Klaiku. Mandzukic nuošalė, Ribery nepašalintas iš aikštės, vietoje baudinio į Bayern vartus - geltona kortelė Lichsteiner, dėl kurios jis nežais Turine. Todėl nors Juventus atrodė apgailėtinai, bet jie gali pagrįstai teigti, kad rezultatas galėjo ir turėjo būti kitoks.

Geltonsnapis Facebook'e

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą