2015 m. rugsėjo 17 d., ketvirtadienis

UEFA Čempionų lyga. PSV - Man. United 2:1

Įspūdžiai po rungtynių:

1. Lestienne.



Sužaidė nuostabias rungtynes. Nors jo CV ir priklausymas Kataro klubui ir nuoma į Genoa, per kurią jis nieko įspūdingo nenuveikė, vakar jam pavyko prisistatyti visai Europai. Du rezultatyvūs perdavimai ir tragiškas vakaras Darmian, kuris su savo oponentu nesusitvarkė. Jeigu toliau taip žais, PSV neužsibus ir jo telefono numerį bandys gauti Belgijos rinktinės treneriai.

2. Narsingh. Dar vienas žaidėjas, kurį visi spėjo gerokai primiršti, nors yra sužaidęs 14 rungtynių už Nyderlandų rinktinę. Antradienį jis buvo puikus. Jo greitis ir aistra lėmė, jog buvo itin pavojingas greitose atakose ir pelnytai įmušė pergalingą įvartį.

3. Moreno. Sulaužė Shaw koją, bet bent jau aš jokio tyčinio veiksmo nematau - pirmiau buvo žaista į kamuolį. Visas rungtynes labai solidžiai tvarkėsi gynyboje ir įmušė išlyginamąjį įvartį.

4. Fellaini. Turėjo pabandyti išgelbėti rungtynes, bet jo prastas žaidimas palengvino PSV gynėjų darbą. Su kamuoliu neretai elgėsi avantiūriškai ir PSV tuo labai sėkmingai naudojosi.

5. Ateitis. PSV šie trys taškai buvo visiškai neplanuoti. Tai jaukia ir šiaip painią padėtį grupėje. Nors mažai kas abejoja, kad MU nepateks į kitą etapą, tačiau nutikti gali visko. Bet kokiu atveju, bent jau kova dėl antros vietos dėl šios PSV pergalės tampa visiškai neprognozuojama.

Geltonsnapis Facebook'e

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą