2012 m. lapkričio 22 d., ketvirtadienis

UEFA Čempionų lyga: Juventus - Chelsea 3:0

Įspūdžiai po fantastiško grožio rungtynių antradienį tokie:

1. Vidal.



Šį sezoną jis dažnai gana aštriai kritikuojamas sirgalių, didelę įtaką tam padarė ir tai, kad Pogba sudaro rimtą konkurenciją ir beldžiasi į startinę sudėtį, o rungtynių, kurios King Artur pasirodytų apgailėtinai, šį sezoną buvo tikrai. Kita vertus, šį sezoną jis vienas rezultatyviausių komandos žaidėjų. Vakar jis vėl buvo monstras, o ne peliukas aikštės viduryje, galingu smūgiu įmušė įvartį, atliko puikų rezultatyvų perdavimą Giovinco ir buvo kertinė figūra aikštės viduryje.

2. Pirlo. Kaip visada, atliko nemažai juodo darbo, buvo itin kūrybingas ir pavojingas. Dėl jo sunkaus darbo Juventus persvara aikštės viduryje buvo absoliučiai triuškinanti. Jo sugebėjimas diktuoti mačo eigą leido Juventus neperdegti svarbiausiais rungtynių momentais.

3. Asamoah. Turbūt geriausias šio sezono pirkinys po tokių rungtynių tikrai turėjo atmušti neseniai pasipylusią kritiką, kad jis Krasič nr. 2, labai ribotas žaidėjas, kuris jau trečiame sezono mėnesyje virsta eiliniu vidutinioku. Su juo nesusitvarkė nei Azpilicueta, nei Moses, savo krašte jis buvo valdovas. Atliko puikų rezultatyvų perdavimą.

4. Luiz. Geriau būtų ėjęs ravėti šieno, o ne į aikštę. Apgailėtinas pasirodymas su galybe klaidų tada, kada mažiausiai tai buvo galima daryti. Chelsea beprotiškai sekėsi, nes vien dėl Luiz klaidų jie galėjo praleisti 3-4 įvarčius.

5. di Matteo. Išspirtas lauk, nes komanda atsidūrė ant bedugnės krašto Europoje. Galima suprasti sprendimą, nes Romanui kažkodėl žymiai labiau rūpi Europa, negu EPL, kur situacija tikrai dar nekritinė ir teikianti daug vilčių. Akivaizdu, kad tokia talentinga komanda privalo žaisti geriau, bet di Matteo negavo pakankamai laiko sukurti naujos kartos Chelsea. Su Benitez turbūt bus dar blogiau.

Geltonsnapis Facebook'e

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą