2012 m. lapkričio 7 d., trečiadienis

UEFA Čempionų lyga. Borussia - Real 2:2

Įspūdžiai po vakarykščių rungtynių tokie:

1. Ozil.



Kauno Žalgirio sindromas - prieš tėvynainius sužaidė vienas geriausių savo sezono rungtynių. Nors buvo ir blankokų epizodų, nes Borussia gynyboje jam skyrė itin didelį dėmesį, iš stadiono išėjo su įvarčiu ir rezultatyviu perdavimu, geriausiai sužaidęs sunkiausias minutes komandai.

2. Reus. Šį sezoną iš vienos Borussios perėjęs į kitą, žiba dar labiau. Vakar buvo vienas iš pagrindinių greitų atakų generatorių, sukūrė kelias neblogas progas kolegoms ir puikiai išnaudojo savo šansą.

3. Pepe. Jeigu ne jis, Real gynybą būtų ištikusi visiška katastrofa. Arbeloa reikėtų užrakinti į sandėliuką,Varane dar truputį per žalias tokioms rungtynėms, Ramos panašu, kad išėjo į aikštę ne kovoti, o pakvėpuoti grynu oru. Vienintelis Pepe nepridarė mega klaidų ir negano to, dar ir įvartį spėjo įmušti.

4. Lewandowski. Nėra mano mėgstamas puolėjas, bet vakar dirbo iš peties. Įvarčio neįmušė, bet buvo maksimaliai naudingas savo komandai. Daug kovojo, nedavė ramybės Real gynėjams (Varane dar ilgokai jį sapnuos) ir atliko puikų perdavimą Reus.

5. Stilistika. Susitiko dvi turbūt panašiausią futbolą žaidžiančios komandos. Ir vieni ir kiti stengėsi daug atakuoti ir reginys tikrai buvo gražus. Aišku, apgailėtina, kad kažkas iš MC, Real ir Borusios liks už borto (turbūt visi žinote ir kas), bet kone kiekvienos šios grupės rungtynės yra puikus spektaklis.

Geltonsnapį Facebook'e rasite čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą