2015 m. liepos 15 d., trečiadienis

Gandų apžvalga 2015.07.15

Futbolų transferų langas įsibėgėja, svarbių perėjimų apstu. Bet yra ir daug įdomių, juokingų ar absurdiškų gandų.



Cavani į MU, di Maria į PSG

Vienas realesnių. Di Maria savo vietos MU nerdao, nepaisant kosminių pinigų ir didelės algos. Panašu, kad jis nėra tinkamiausias žmogus van Gaal schemoms. Cavani problemos PSG labai paprastos - jis nenori švaistyti savo talento aikštės krašte. Ne kartą viešai apie tai kalbėjo. Gandai, kad Ibra gali keltis į Milan ir taip atlaisvinti centro puolėjo vietą jau aprimo. Vargu, ar Blanc dėl vargšo Cavani keistų nusistovėjusią schemą. MU būtent reikia gero centro puolėjų. Falcao ir van Persie išvyko, tad vieta Cavani tikrai yra. Di Maria reikia žmogaus, kuris nesiraukydamas dėl to, kad žaidžia krašte, ten darytų įspūdingus dalykus. Di Maria tam dar pajėgus.

Reus į Liverpool

Nemanau, kad Borussia šią vasarą norės pasipiniguoti parduodama Reus. Paskutinis sezonas Borussia buvo gana tragiškas, pačiam Reus - vidutiniškas. Jeigu Tuchel atgaivins komandą, o Reus žibės, po metų Borussia turės solidesnių pasiūlymų, o Reus didesnę galimybę rinktis, kur žaisti kitais metais. O kas Liverpool gali domėtis Reus, čia turbūt niekam nieko stebuklingo.

Sirigu į Valencia

PSG įsigijo Trapp, kuris turi viską, ko reikia, kad jau kitais metais būtų Nr. 1 vartuose. Nežinau, ar Sirigu tikrai mėgautųsi sėdėjimu ant suolo. Valencia turi Diego Alves, tad Sirigu turbūt irgi lauktų suolas. O jam maloniau ant suolo sėdėti meilės mieste ar prie Viduržemio jūros, žino tik jis pats. PSG jo šansai neatsidurti ant suolo dar turbūt didesni.

Pedro į Chelsea

Per daug nenustebčiau, nors džiaugtis irgi nebūtų kuo. Jeigu prieš sezoną tikėtasi, kad Pedro rimtai su Neymar ir Suarez kaposis dėl vietos starte, to neįvyko. Nė vienas iš didžiojo trejeto nėra senukas, kuris negalėtų atlakstyti 180 minučių per savaitę. Gana sunku vertinti Pedro galimybes Anglijoje. Hazard ant suolo jis nepasodintų, o Willian sudoroti gali. Nenustebčiau, jeigu Pedro šia galimybe pasinaudotų. Nors klubas turbūt nebus labai nusiteikęs jį paleisti. Blogai, kai alternatyvą Triadai būtų tik Sandro, Haddadi ar krašte ne labai lakstyti mėgstantis Iniesta.

Lewandowski į MU

Paistalai.

Thauvin į Newcastle

Turbūt per daug jau ir taip Marseille šią vasarą prarado. O ir Newcastle nėra tokia komanda, kurios vilionėms būtų neįmanoma atsispirti. Nors Thauvin turbūt suvokia, kad laukia sunkus sezonas, nes beveik visi kiti klubo lyderiai jau parduoti.

Geltonsnapis Facebook'e

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą