2015 m. spalio 1 d., ketvirtadienis

UEFA Čempionų lyga. Barcelona - Bayer 2:1

Įspūdžiai po rungtynių tokie:

1. Suarez.



Kai Barca rungtyniauja be Messi, visų akys pirmiausiai krypsta į Neymar ir Suarez. Neymar antradienį turėjo vos kelis epizodus, dėl kurių yra mėgstamas visame pasaulyje ir sužaidė žemiau savo galimybių ribų. O Suarez buvo labai darbštus ir kovingas, už tai jam buvo atlyginta įvarčiu.

2. Munir. LE21 suklydo pasirinkdamas pradėti rungtynes su Sandro. Nors pastarasis turėjo daugiausiai progų iš visų Barcos žaidėjų, jas realizavo taip, lyg jo pavardė būtų Torres, o ne Ramirez. Munir įnešė labai daug energijos, iš esmės atliko du rezultatyvius perdavimus ir turėjo šimtaprocentę progą pats palaidoti visus Bayer šansus.

3. Sergi Roberto. Šio sezono atradimas. Pirmiausiai dėl to, kad nuostabiai pakeitė Dani Alves sau visiškai neįprastoje dešiniojo krašto gynėjo pozicijoje. Vakar jo užduotis buvo įprastesnė - žaidė aikštės viduryje ir ten buvo tiesiog puikus. Žaidė energingai ir įmušė išlyginamąjį įvartį.

4. Wendell. Jau Sandro jam galėjo pridaryti daug nemalonumų, nes ne vieną kartą sugebėdavo išsisukti nuo globos ir atsidurti gerose situacijose. O Munir maudė Wendell tada, kai sprendėsi rungtynių likimas.

5. Kovingumas. To iš Barcelonos neatimsi. Jeigu jie ir buvo geresnė komanda antradienį, tai labai labai nežymiai. Ir visas rungtynes nerasdami savo žaidimo, driokstelėjo tada, kai to labiausiai reikėjo. Scenarijus priminė prieš kelerius metus vykusias rungtynes su Celtic, kai išsigelbėta taip pat visiškai baigiantis rungtynėms.

Geltonsnapis Facebook'e

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą