2013 m. birželio 7 d., penktadienis

UEFA Čempionų Lygos simbolinė sudėtis

Ciklas dar nesibaigė - šiandien Europos reikalai.



Simbolinė sudėtis

GK Caballero Malaga

Vienas iš sezono didvyrių. Sužaidė nuostabų sezoną ir iš menkai žinomo vartų sargo tapo bent jau žvaigždute, jeigu ne žvaigžde. Buvo daug rungtynių, kuriose darė stebuklus.

LB Alaba Bayern

Jaunasis austras sužaidė puikų sezoną. Pasižymėjo gera gynyba ir tuo, kad nedavė jokios ramybės varžovų krašto gynėjams. Įsimintiniausias epizodas - įvartis Juventus'ui pačioje pirmų rungtynių pradžioje.

CB Alex PSG

Chelsea turėtų gailėtis, kad jį pardavė. Iš dabartinių jų gynėjų panašiai gerą sezoną turėjo nebent Luiz. Buvo svarbiausias žmogus PSG gynybos širdyje.

CB Chiellini Juventus

Juventus sugrįžimą apkartino tik serija su Bayern. Visa kita buvo solidu, ypač gynyba, kurios didvyris aišku buvo sirgalių numylėtinis Giorgio.

RB Piszczek Borussia

Lenkų kraštas buvo galingas Dortmunde. Lukaszas įrodė, kad yra puikus gynėjas ir su Kuba sėkmingai terorizuodavo vatžovų kairyjį gynybos kraštą.

CM Vidal Juventus

Buvo ryškiausias aikštės generolas šio sezono Čempionų Lygoje. Kaip visada nuostabiai griovė ir puikiai kūrė. Be jo Juventus būtų visiškai sutryptas jau pirmame mače Miunchene.

CM Schweinsteiger Bayern

Po tokio sezono turėtų gauti auksinį kamuolį, nebent ruduo bus tragiškas. Jis buvo  komandos cementas, žmogus, dėl kurio Bayern varikliukas veikė be trikdžių.

LW CR07 Real

Buvo rezultatyviausias Čempionų lygoje ir vienas kūrybiškiausių. Sužaidė gerą sezoną, nors turbūt atmintyje jam geriau išliks katastrofa prieš Borussia.

PM Isco Malaga

Didvyris. Dėl jo darbštumo ir talento bankrutuojanti Malaga vos neatsidūrė tarp keturių stipriausiųjų Europoje. Neįtikėtinas sezonas.

RW Robben Bayern

Iki Kroos traumos netarodė, kad Robben galės taip išdidžiai didžiuotis, kad laimėjo Čempionų lygą savo talento dėka. Bet po Kroos traumos jis grįžo į pagrindinę sudėtį geresnis negu kada nors anksčiau.

CF Lewandowski Borussia

Teko rinktis tarp jo ir Messi. Bet kai prisiminiau jo šou prieš Real, klaustukų neliko. Messi sužaidė nuostabų sezoną, bet kai reikėjo traukti komandą, žaisti pilna jėga negalėjo. O Lewandowski analogiškoje situacijoje mušė pokerį. Messi dėl to nekaltas, toks jo likimas.

Treneris Pellegrini

Joan Plaza atitikmuo Malagoje. Komandos finansinė padėtis tragiška, o žaidėjai ne tik kad neišsilaksto, bet vos nepatenka į Čempionų lygos pusfinalį. Jau iki šiol jo karjera buvo verta filmo, bet dabar jau aišku, kad ir Oskaras už scenarijų būtų garantuotas.

Geltonsnapis Facebook'e

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą