2013 m. birželio 13 d., ketvirtadienis

Pakeliui į Braziliją: Graikija - Lietuva 1:0

Įspūdžiai po praėjusio penktadienio mūšio tokie:

1. Holebas.



Vienas iš nedaugelio graikų, kuris tikrai matėsi, kad savo meistrišumu lenkia savo oponentus aikštėje. Buvo labai aktyvus, kūrė progas, po vienos iš jų graikai įmušė savo įvartį.

2. Christodoulopoulos. Jam pasisekė, kad vartuose nestovėjo Karčemarskas ar Arlauskis. Kad ir koks perspektyvus būtų Zubas, patirties jam trūksta, todėl ir leido varžovui per daug laisvai jaustis baudos aikštelėje. Aišku, pirma klaida buvo Mikoliūno.

3. Karagounis. Aikštės viduryje lietuviai atrodė silpnokai. Net kai kamuolį kontroliavo lietuviai, retai kas nors padoraus iš to pavykdavo padaryti. Visa tai dėl puikaus Karagounio ir Katsouranio žaidimo.

4. Borovskis. Buvo geriausias mūsų žaidėjas. Savo kraštą sugebėjo neutralizuoti ir dar aktyviai dalyvavo atakose. Bėda tik tame, kad tos atakos per retai baigdavosi smūgiais į vartus.

5. Lygis. Tiesa sakant, nebuvo panašu, kad graikai už mus stipresni. Žaidė taip pat blogai ir nykiai kaip ir mes. Jie įveikiami, tik pritrūko protingesnio žaidimo aikštės viduryje ir aštrumo, o jeigu dar tiksliau - žaidėjų, kurie negalėjo žaisti.

Geltonsnapis Facebook'e

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą